/Sibiu/Oftalmolog

Clinica iMed

Strada Nicolae Iorga 50A, Sibiu 557260, România

Clinica iMed
Oftalmolog
4
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5J4+JX Sibiu, România
+40 369 435 803
clinicaimed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Clinica iMed
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Morosanu
Alexandra Morosanu1 an în urmă
Recomand cu mare drag aceasta clinica, in mod deosebit pe domnul dr. Chicea Radu.
A fost singurul medic care a vazut pe o radiografie cauza infertilitatii mele. Desi inaintea dansului s-au mai uitat alti 4 medici pe aceasta.
Ceea ce in urma cu cativa ani era doar un vis, in 07.07.2021 a devenit cea mai frumoasa realitate posibila! Datorita acestui medic, am nascut un baietel perfect sanatos.
Domnule dr. Chicea, va doresc multa sanatate, si multa putere de munca astfel incat sa puteti ajuta si alte cupluri sa isi implineasca visul de a deveni parinti!
Va multumim dvs si intregii echipe IMED.
Trandafir maria-romona
Trandafir maria-romona1 an în urmă
Medici, de nota 2000,datorita d-lui dr Chicea Radu și echipa I Med noi ne am împlinit cel mai mare vis din viață, ca orice om pe acest pământ, acela de a avea un copil. Vorbesc zilnic la toți cunoscuții ce minuni fac acești profesioniști!
Marius Iulian
Marius Iulian1 an în urmă
Buna! Vreau sa vada acest mesaj conducerea IMed si sa faceti ceva in privinta aceasta care urmeaza sa o prezint: azi la ora 16:00 pe data 24.11.2021 am avut o programare pentru sotia mea la doctor "Chicea Radu" tot respectul pentru domnia sa si munca lui buna! Dar FETELE care fac programarile FOARTE SARCASTICE; FARA BUN SIMT RIDICA TONUL LA OAMENI SI LE VORBESTE DE SUS( ASTA ESTE O CLINICA PRIVATA CARE SE PLATESTE! PERSOANELE ASTEA 2 AR TREBUI SACTIONATE PENTRU CA PRIN FELUL LOR DE A TRATA CLEIENTII STRICA REPUTATIA CLUNICII)!! NU SUNT SINGURUL CARE O SESIZAT ASTA ( DACA SUNTETI O CLINICA CARE VA RESPECTATI CLEINTII PUNETI PERSOANE EDUCATE ACOLO) SPER CA DATA VITOARE CAND VOI VENI ACOLO SA VAD O SCHIMBARE...VA MULTUMESC
Sabau Marina
Sabau Marina1 an în urmă
Buna recomand aceasta clinica .Pe 4decembrie am născut o comoara de fetița .Vreau sa mulțumesc frumos Domnului Dr Chicea Radu și personalului IMed pt că m-au ajutat să îmi văd visul împlinit... Mulțumesc mult
Popa ioan
Popa ioan1 an în urmă
Total nemultumit de prestatia acestora. Sotia si-a facut ochelari pentru distanta la ei si in loc de lentile heliomate i-au facut cu lentile normale, ulterior motivand ca nu am solicitat heliomate. Am fost de fata cand au fost comandate, chiar eu facandu-mi la randul meu ochelari si amandoi am solicitat heliomate, dar numai ai mei au fost asa. In urma discutiei ulterioare cu lucratoarea care ne-a luat comanda aceasta a spus ca sotia nu ar fi cerut sa fie heliomate si ca nici in reteta emisa de doctorita nu ar fi fost trecut aceasta. Noi reteta nu am vazut-o decat in momentul in care am primit ochelarii. Total neprofesionisti si cu bani multi. Nu recomand!
Benbinder
Benbinder1 an în urmă
Foarte impresionat, acuma dupa ce mi-a fost redata vederea. Am fost la un control pentru tratarea blefaritei, si pe langa asta am aflat si ca mi-ar prinde bine niste ochelari. (Primii din viata mea). Chiar daca nu-mi doream, am zis sa incerc, pentru ca de asta poate se leaga si blefarita si ochii mereu obositi. Si asa si este. Dupa ce au ajuns ochelarii si i-am testat, am observat o diferenta enorma. Vedeam totul foarte clar. Fara ei, totul e in ceata, asa defocalizat. In timp s-a depreciat vederea, asa ca nu mi-am dat seama. Acuma vad HD :-) Si ochii sunt mult mai relaxati. Doamna doctor Popa Elena este minunata. 🤗
Oana Denisa
Oana Denisa2 ani în urmă
Evitati . Cele mai proaste asistente. Iti ia probe pentru analize gresit , analizele ies bune si tu esti pe moarte . Mare gresala si medicii ca le lasa asa de capu lor . 0 incredere in aceasta clinica . Aveti grija oameni buni ca ca ies analizele bune si voi cine stie ce aveti .
Atitudine Pozitiva
Atitudine Pozitiva2 ani în urmă
Meh,doctor batran cu mentalitate din anii 40. Nu recomand.
Locații recomandate