/Prahova/Oftalmolog

Hyperclinica MedLife Ploiesti

Bulevardul Republicii 15-17, Ploiești 100009, România

Hyperclinica MedLife Ploiesti
Oftalmolog
3.1
72 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2R9+GX Ploiești, România
+40 244 960
medlife.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mr. GoiDo
Mr. GoiDo2 ani în urmă
Incredibil asa clinică , vin la doctor fac o ecografie ii explic doctorului ca am dureri de stomac si raspunsu doctorului este "Nu ai nimic " .. incredibil ... nu recomand , doar sa ia banii..
Radu Mușat
Radu Mușat2 ani în urmă
Am facut programare pentru medicina muncii.
Am primit de la dansii adresa de pe Bulevardul Republicii 15. Informatie gresita, am fost redirectionat catre alta adresa catre alta locatie in zona Cariaman/Piata Mihai Vitieazul - timp piredut aiurea.
Ajuns acolo - medicul responsabil nu si-a facut treaba (nici un control, nimic) si mi-a vorbit urat pe un ton foarte agresiv pe seama ca nu port masca medicala. Asa este, pe vreme 30 °C + si fara sa mearaga AC-ul am vrut sa respir putin asa ca am dat-o jos cred ca 7-8 secunde?. Mi-a dat sa semnez niste hartii fara sa imi explice foarte clar ce semnez exact, nici n-am mai vrut sa intreb sincer, de scarba persoanei respective. Totul a durat aproximativ 5-6 minute. Recomand personalului Medlife sa aibe mai multe grija pe cine plateste foarte mult bani degeaba sa semneze niste hartii aiurea si sa aibe mai multa grija cand transmit informatii, nu ca ar fi ceva important nu? Doar ca va c*c*ti pe timpul altora. Nesimitire maxima si 0 profesionalism.
Leo Leo
Leo Leo2 ani în urmă
Daca cumva ajungeti la aceasta clinică sau sunați cereți amănunte asupra costului pentru ca o sa va îmbolnăviți cand o sa va spuna costul la plecare... eu unul doar odata m a prins a doua oara nu ma mai vedeți pe la acesti sugaci... 👍👍👍
Neagu Lavinia
Neagu Lavinia2 ani în urmă
Am mers ieri, 20.11.2020, pentru a face un sumar de urina bebelusului meu. Am mers sa i se puna punguta de catre doamnele asistente, deoarece mi s-a spus ca este foarte important sa fie steril tot. Insa, domnisoarele asistente si de la receptie putin contrariate ca nu am venit direct cu proba. Le-am explicat ceea ce trebuia sa stie ele. Plus ca in momentul in care i s-a pus punguta nu i s-a facut toaleta, ceea ce este foarte important. Dna.asistenta imi explica cum sa pun eu punguta fara sa prezinte vreun interes real. Dupa ce am dus proba se vedeau clar urme de fecale. Am trimis rezultatul dnei dr pediatru care mi-a spus ca daca proba a fost prelevata corect, trebuie sa adminiatrez bebelusului 14 zile antibiotic in loc de 10 zile. Cand i-am explicat dansei cum s-a procedat, fara toaletare, a zis ca nu e posibil acest lucru, pt ca a influentat rezultatul si riscam sa administram antibiotic mai mult decat trebuie. Proba o voi repeta, insa dau acest feedback cu speranta ca cineva il va citi si nu se vor mai face astfel de greseli, care influenteaza clar sanatatea pacientilor. De 5 ani merg doar in Medlife si nu am.avut nimic de obiectat pana acum. Sanatate!
Madalina Marussi
Madalina Marussi2 ani în urmă
Programarile la aceasta clinica sunt facute de forma!
Desi am fost sunata sa vin mai devreme cu o ora si jumatate si am fost punctuala, am fost anuntata cand am ajuns la usa cabinetului ca trebuie sa astept 30 min, ca era la UV aparatul??!! Dar nu erau doar 30 min, am aflat apoi ca mai trebuie sa stau cel putin 30, ca mai era o persoana programata inainte.
Ma astept ca intr-o clinica privata, in care un consult + ecografie, este 380lei sa existe mai mult respect pentru timpul pacientilor.
Daca sunati sa va asigurati ca venim la timp la consult, de ce nu sunati sa anuntati si intarzierile?
Amalia Neacsu
Amalia Neacsu2 ani în urmă
Se pare ca pacienții nu sunt mulțumiți ca sunt primiți în siguranță, mai important este sa nu se decaleze programarea. Medicii au un interval de timp pentru fiecare, dar exista și situații în care persoana din cabinet are nevoie de de atenție suplimentara. Recepția nu are cum sa urmărească 13 cabinete cu câte 20 de pacienți.Se anunțat de întârzierea medicului doar dacă sunt informați. O mare parte din personalul medical face naveta din București cu diferite metode de transport( tren, mașina personala etc.) Chiar și la o clinica privata se întâmplă astfel de situații, dar spre deosebire de spitalele de stat, medicii nu dorm în cabinet, mănâncă în timpul programarilor și sunt decalati sau mai știu eu ce. Iubesc sa lucrez în aceasta clinica și îmi doresc ca pacienții sa vadă partea buna, constructiva și sa ținem cont ca, cu toții gresim. Vă așteptăm în siguranță!
Popescu Roxana
Popescu Roxana2 ani în urmă
Pai ce pretentii sa ai! Am fost la un consultatie in clinica si din vorba in vorba-cand am aflat ca li s-au taiat salariile asistentelor medicale si lucreaza toate pe salariul minim pe economie(1300 ron),- nu mai e de comentat de modul cum consulta medicii. Chiar le ziceam ca sunt niste fericite ca lucreaza in mediul privat si nu in spital de stat, dar se pare ca nu e deloc asa.
Rusine acestei firme! Pentru anul 2020 sa platesti o asistenta medicala cu salariul de femeie de serviciu, asta da aroganta in timp ce patronii isi indeasa zeci de mii de euro pe luna.
Voi transfera abonamentele firmei la o alta clinica medicala ce isi respecta angajatii si implicit sunt si eu respectata drept clienta.
Vai de el de management!!!
Ileana Alexandru
Ileana Alexandru2 ani în urmă
Astăzi am mers la Doctor dermatolog Draganita Ana Maria. Rușine pentru un medic tânăr. Consultație foarte scumpa,iar medicul nu a făcut nimic. I am povestit ce am pățit, ca am o ciupercă în gat și pe limba de la antibiotic . De abia sa uitat de frica covid ,a spus ca nu vede nimic si am plecat,160 ron. Fara rețetă, cu durere în gat ,ca este de la covid.Medic slab profesional,s - a uitat cu lumina de la telefon în gât.. . Urata experiența. Atenție Medlife cu ce medici aveți contract. Sunt buni sa aducă bani fără sa facă nimic. Păcat. Sa meargă sa mai studieze. Am mers la un alt dermatolog si sa audă dr. DRAGANITA DE CANDIDOZA SI HERPES BUCAL.SE DA TRATAMENT........
Locații recomandate