/Prahova/Oftalmolog

Clarity Vision

Nr. Bl .45, Sc. A, Aleea Vitioarei, Ploiești 100287, România

Clarity Vision
Oftalmolog
4.4
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WXHW+CG Ploiești, România
+40 762 177 437
clarityvision.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roxana Pal
Roxana Pal2 ani în urmă
Dna optiometrist un profesionist desavirsit ,implicat si empatic.nota 10 recomand cu incredere!
Oancea Adrian
Oancea Adrian2 ani în urmă
Personal amabil iar Dna Dr foarte pregătită. Recomand 👏👏👏
Marius Salcianu
Marius Salcianu2 ani în urmă
Super încântat de serviciile oferite.Doamnele de la cabinet sunt pricepute în meseria pe care o practică.
Madalina Dracea
Madalina Dracea2 ani în urmă
DUPA 2 CONSULTATII LA IRENE OPTIK AICI AM GASIT RĂSPUNSUL PT COPILUL MEU !!!MULȚUMESC DIN SUFLET!!!SUNTEȚI MINUNAȚI!!!RECOMAND TUTUROR!!
Dragomir Gabriel-Alexandru
Dragomir Gabriel-Alexandru3 ani în urmă
Am platit o consultație degeaba, am primit aceași dioptrii la ambii ochi și mi s-au spun că nu neapărat sa vad mai clar cu ochelari.
Am fost la alt cabinet și culmea am primit alte dioptri, ia la un ochi am sferică nu cilindrică și de dată asta totul a fost clar.
CherryMaria
CherryMaria4 ani în urmă
Recomand din suflet! Amabilitate cat cuprinde si extrem de multa răbdare cu copiii!❤
Georgiana Nechifor
Georgiana Nechifor5 ani în urmă
Un cabinet foarte cochet si primitor, desi este considerat de multi a fi un"cabinet de cartier". Va garantez ca poate da clasa multor cabinete oftalmologice "centrale". Dna Daniela, cat si colega dumneaei au dat intotdeauna dovada de profesionalism. Nu mai spun felul minunat in care se poarta cu copiii. Am fost cu fiul meu la un consult oftalmologic si credeti.ma ca a fost foarte incantat atat de felul cum a fost tratat, cum i s.a vorbit, dar si de ambientul placut( ma intreaba ori de cate ori trecem pe langa cabinet, cand mai mergem). Preturile practicate aici sunt ok, gasesti rame si lentile pt toate buzunarele, iar doamnele iti dau posibilitatea de a alege. Am fost la acest cabinet cu intreaga familie si il recomand cu caldura. La acest cabinet care are dotari la cele mai inalte standarde gasesti OAMENI si PROFESIONISTI, nu angajati care au venit la servici si patroni care trebuie sa faca profit. FELICITARI!
Neagu mihai
Neagu mihai6 ani în urmă
Cel mai prost cabinet din țară. Niste oameni care fac bani pe sănătatea copiilor nu merita sa practice meseria de oftalmologie. Sunt o rușine ptr tara se dau oftalmologi când de fapt nu sunt și nu se gândesc decât la bani. Indiferent daca ai sau nu nevoie de ochelari doamnele îți bagă pe gat ochelari la preturi exorbitante și cu lentile de joasa speță care nici macar nu se mai comercializeaza și repet copiilor nu adulților. Va rog in calitate de părinte să consultați doar medic specialist oftalmolog nu impostori.
Locații recomandate