/Prahova/Oftalmolog

Ophtamax

Aleea Lăcrămioarei 1, Ploiești 100570, România

Ophtamax
Oftalmolog
3.9
55 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
W2JM+66 Ploiești, România
+40 344 141 423
ophtamax.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Olga271 zile în urmă
Nu recomand , am fost pentru consultație la doctora C-nescu explicând problemele cu care ma confrunt la ochi, trimitere cu dr familie (am așteptat 2 luni fiind angajat )radiografie care a trebuit sa plătesc (5 minute /200lei , mi s a dat tratament de care nu sunt mulțumită , problemele persista dar spre mai rău . Încerc da iau legătura telefonic dat nu sunt șanse 10/100%, dai telefon in centrala și apoi dacă vor ei te suna sau transmit mesajul . NU recomand, clinica fiind mare vor numai pacienți pe banda rulantă .
Gabriel gogu
Gabriel gogu2 ani în urmă
De evitat aceasta clinica!!!! Regula principala de functionare a clinicii Ophtamax este " timpul inseamna bani" iar pacientul devine un procent din CANTITATEA ce trebuie consultata/operata in ziua respectiva.
Fluxul de productie e reglat perfect pt. a nu pierde nici un minut asa ca durata unei consultatii este redusa la minim iar operatiile se fac "pe banda rulanta"
Parte din personal amabila restul se comporta in stilul celor de la stat, eu avand totusi norocul sa o intalnesc pe d-na asistenta Nastasia insa proasta inspiratie de a alege sa fiu operat de d-na Furtuna care se integreaza perfect in ritmul clinicii iar rezultatele confirma ca nu ma insel (cel putin in cazul meu).
In urma unei consultatii FULGER , cu un dialog medic-pacient redus la minim, a avut loc o operatie de schimbare cristalin cu rezultate aproape insesizabile, dar si cu o serie de probleme secundare.
Dupa 6 luni de scuze : ca asi avea un creier mai greu adaptabil cu noul cristalin(ca un rezumat), am aflat ca pt a VERIFICA care este cauza acestor efecte secundare trebuie platita o noua consultatie.
Nu spun ca asteptand randul la masa de operatie, in timpul inteventiei la pacienta din fata mea s-a intrerupt tensiunea electrica de vreo trei ori (fara sa observ existenta unui sistem de urgenta care sa se cupleze automat) asa ca pt. mine si urmatorul pacient a fost nevoie sa se refaca anestezia.
Daca totusi optati pt. aceasta clinica sa va asteptati la :
- programarea facuta va fi modificata, cel putin ora daca nu ziua, probabil cauza fiind cei care au norocul sa renunte si pt ca nu se accepta "timpii morti".
- medicamentele ce se pot cumpara " la iesire" vor fi duble ca pret.
- interventiile reusite (probalil se intampla si asta) se datoreaza profesionalismului echipei iar esecurile se datoreaza ghinionului pe care il aveti in viata.
- beneficiati de doua consultatii incluse in pret (si nu gratuite doamna Futruna), una a doua zi dupa operatie si alta dupa o luna.
Intere timp e necesara vindecarea (asa ca va plangeti inutil) apoi santeti pe cont propriu deja ( cu alte cuvinte v-am facut fraierilor ) asa ca totul se plateste din nou dupa aceasta perioada, ca si cum ai simti nevoia sa revii
doar pt a ti se explica cat de reusita a fost interventia iar ei nu au timp de pierdut.
In concluzie aveti grija la ce oftalmolog apelati, interesati-va bine inainte
pt. a nu regreta mai tarziu, si nu va lasati amagiti de reclame tip C.V-uri stufoase sau aparatura performanta si nici de aerele de geniu, doar rezultatele fac diferenta...
Miron busuioc
Miron busuioc2 ani în urmă
Operat de Dr Primar Furtuna. Rezultat FANTASTIC.Vederea recuperata la control 100%.Dr Furtuna din punctul meu de vedere fiind operat anterior in Sydney este Super Specialist.
Toni Ion
Toni Ion2 ani în urmă
Să vă așteptați la tarife mult mai mari decât vi se comunică la momentul programării. Prețul pachetului postoperator pentru operația de cataractă pe care îl achitați la clinică cu suma de 100 lei, îl găsiți la farmacie la un preț de 40 lei.
Monica Gheorghe
Monica Gheorghe2 ani în urmă
PROFUND DEZAMAGITA . DE EVITAT ACEASTA CLINICA .Am fost la ei acum 2 ani de mi am facut ochelarii , iar astăzi m am dus la control de rutină. La finalul consultatiei cand doamna doctor Raluca Varna trebuia sa imi de a reteta la ochelarii , imi prescria o dioptrie mai mică decât ce aveam pe ochelarii actuali, având în vedere că mi s a zis ca mi a crescut dioptria.Asta nu e tot , mi au măsurat lentile la ochelari, si culmea mi s a zis ca am -1 la ambele lentile.Dupa care au mai verificat încă o dată lentile si mi s a dioptria corecta (-1, 5 drept -3, 5 stâng) asta ca sa va dati seama ca este o diferenta. Imi recomanda doamna doctor sa fac o topografie corneana , zicându mi ca trebuie sa fac de la primul control la ei.Am fost de acord , m am dus în cabinet la alta doamna care sincer m a uimit m a intrebat care este data nasterii eu i am spus 14.05 .1989.iar ea a scris 05.05.1989 , ce vreau sa subliniez prin asta ca lucruri atat de simple , precum sa copieze ceva după buletin sau sa măsori , niste amărâte de lentile , nu sunt capabile , apoi....la ceva mai mult .Dai niste bani si te astepti sa fi tratat altfel , dar va spun cu sinceritate ca aici nu găsești decat lipsa totala de profesionalism ,neseriozitate , superficialitate , stiu decat sa recomande sa iti faci mie de analize pe care nici nu stiu sa le citească .Pacat de aparatura pe care o au ca nu stiu sa o foloseasca .
Mihai Dumitru
Mihai Dumitru4 ani în urmă
Pro:
- Aparatura performanta.
- Medici foarte competenti, desi sunt foarte tineri.
- Curatenie perfecta.
Contra:
- Spatiu cam mic pentru numarul de pacienti.

De acord cu o postare pe care am vazut-o si in care se spunea ca totul este tratat foarte comercial, cu rapiditate pentru a încheia programul sau a lua următorul pacient. Totul merge precum o banda rulanta foarte automatizata. Dar asta face si ca timpul pierdut sa fie foarte scurt.

Pana una alta, aceasta este cea mai buna clinica de oftalmologie din Prahova.
Adytza Toma
Adytza Toma2 ani în urmă
Niste oamenii foarte neseriosi,mi am facut o programare pe ziua de azi iar când am dat sa îi sun mi au spus ca nu exista nici o programare făcută
Nicolae Dumitrescu
Nicolae Dumitrescu2 ani în urmă
Doamna doctor Oana Andrei este minunata, pe langa faptul ca este un medic foarte bun, nu doar stie sa se poarte cu cei mici, dar are si acel "lipici" la ei, lucru rar intalnit chiar si la medicii pediatri. Cat despre organizare, niciodata nu am asteptat mai mult de 5 minute in plus fata de ora programata, daca am asteptat vreodata. Una peste alta, foarte multumiti si recomandam cu toata caldura!
Horia Stratan
Horia Stratan2 ani în urmă
Aparatura OK, restul neplacut total. Organizarea de minus o stea, se asteapta f mult, iau pacienti mult mai multi decat pot trata cum trebuie. Dupa investigatii ramai in pom, nimeni nu iti da o interpretare. Banuiesc ca interpretarea este taxata suplimentar, ceea ce nu este o problema dar normal este sa ti se spuna. una peste alta nu pot recomanda decat pentru aparatura in caz de nevoie
Locații recomandate