/Prahova/Oftalmolog

Clinica MC Gral Ploiesti

Strada Cuza Vodă 6, Ploiești 100010, România

Clinica MC Gral Ploiesti
Oftalmolog
2.3
124 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2R9+FP Ploiești, România
+40 244 597 753
gralmedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laurentiu Enache
Laurentiu Enache2 ani în urmă
Clinica GRAL este singura clinica care conditioneaza serviciile medicale gratuite 100% pentru pacientii cu cancer, de achizitia unor servicii OBLIGATORII care exista doar la clinica GRAL (de monitorizare activa - pe internet = 150 RON/segment). Este inadmisibil ca unei persoane de 70 de ani sa se programeze pentru un CT cu trimitere prin casa de asigurari, gratuitate 100% si sa i se perceapa 450 RON taxa pentru aceste servicii Obligatorii (150 RON/segment ) care vin la pachet cu CT-ul gratuit. Pai o persoana de 70 de ani nici nu are calculator, dar de cum internet ca sa-si monitorizeze CT-ul, este practic hotie pe fata. Nu recomand!!!
Cristina Medeea
Cristina Medeea2 ani în urmă
Ar fi bine sa va mai trimiteti din cand in cand angajatii la traininguri si specializari.Dimineata am facut greseala sa vin la analize la dvoasta.Inca ma doare toata mana.Fac analize de atatia ani, dar niciodata si de nicaieri nu am plecat cu asemena dureri si vanatai.
A fost prima si ultima data cand mai aleg serviciile dvoastra.
Vasile Tudor
Vasile Tudor2 ani în urmă
am fost astazi la Gral Ploiesti ptr un test PCR. Am plecat nervos si dezgustat.
Am fost programat eu si sotia la ora 13.00. Ne am prezentat la 12.50, s au facut formalitatile, am achitat costul care nu este deloc mic si am fost indrumati intr o cladire alaturata ptr recoltare. Aici intr o camera ingusta, asteptau deja 3 pers, nefiind nimeni din personalul medical. Am asteptat vreo 15 min, eram deja vreo 5 sau 6 pers inghesuite intr un spatiu ingust, dupa ce mai bine de o sapt ne am autoizolat, fara sa fim bolnavi (vaccinati cu schema completa) deoarece un test pozitiv ne ar impiedica plecarea intr o calatorie f scumpa. S au dus 2 pers pe rand la receptie sa semnaleze situatia. A aparut o asistenta care ne a spus ca a venit doar sa salveze situatia, ptr ca nu lucra acolo. A aparut si asistenta care trebuia sa recolteze, aroganta, fara sa ceara macar odata scuze. Eu eram de 25 min acolo, dar 3 pers erau acolo inainte mea, eram deja 8 pers. I am reprosat lipsa. A ripostat ca a avut treaba. I am spus ca am platit sume consistente am venit la ora programata si nu stim de ce are alte probleme atunci cand trebuia sa se ocupe de noj conform programarii. Precizez, atitudinea asjstentei a fost aroganta, total lipsita de respect fata de noi. Multumim statului roman fata de care platim atatia bani ptr asig de sanatate dar ptr teste PCR ne trimite catre clinici private, platim sume consistente( peste 200 lei/ buc) si nici macar nu suntem tratati cu respect.Mi s a parut degradant sa stam 8 persoane inghesuite intr un spatiu atat de ingust in cond in care pandemia face ravagii in Romania.
Alexandra Samoilescu
Alexandra Samoilescu2 ani în urmă
Laboratorul Gral trebuie desfiintat in toata tara. Totul se misca in reluare, nu se respecta datele de eliberare a analizelor si daca cumva suferi de o boala rara si ajungi pe mana lor cu analizele atunci poti sa cumperi mai repede un sicriu decat serviciile lor "prompte".
Nu respecta nici macar pe platforma digitală deadline-urile la afisarea analizelor. Nu recomand de nici un fel, exista laboratoare mult mai bune si performante in tara decat GRAL si cei de la SANTE.
Iti specifica in convorbirea telefonica care este inregistrata de ei ca analizele sunt gata in 9 zile lucratoare dar ti le elibereaza in 14 zile deoarece colegele de la laborator prefera sa stea mai mult pe cafele si like-uri decat pe ce sunt platite. ISI BAT JOC DE OAMENI!!!
Pavel Alina Elena
Pavel Alina Elena2 ani în urmă
La sediul din Ploiesti, asis de la receptie sunt extrem de plictisite si nu ofera detalii despre timpul de asteptare pt rezultatele analizelor, nu sunt interesate ca pacientul sa plece impacat din fata lor. Astept de 5 zile niste banale rezultate pt analize gineco, din experienta cu alte laboratoare, este un timp extrem de mare.
Desi e o clinica privata, holurile sunt pline la orice ora, toti pacientii veniti cu programare. Inteleg sa astept 5-10min, dar nu mai mult in conditiile in care pt acelasi pret pot alege o alta clinica privata si astepta mai putin.
Siteul nu este complet, de ex nu am gasit timpii de asteptare pt rezultatele de laborator. Si cand ma loghez, desi introduc datele corect, initial nu imi permite accesul (reintroduc si pot sa intru in cont).
La callcenter, mai bine sa nu ai nevoie! Desi sunt amabile, am asteptat peste 10min de fiecare data, sunand si dimineata dar si seara, la 19:43 (deci nu tine explicatia cu timingul nefericit).
Experienta cu medicul a fost una multumitoare dar il voi cauta la alt cabinet.
Per total, abia astept rezultatele ca sa nu le mai calc pragul vreodata.

LE: sun in callcenter, mi se spune ca pt rezultatul uneia dintre analize trebuie sa merg la punctul de recoltare cu CI (aberant, pt ce mai am cont online securizat cu CNP si cod unic?) iar pt celalalt, ca nu stie de ce nu e inca incarcat dar sa revin cu tel. In nici o ora de la apel, primesc sms ca buletinul de analize a fost incarcat in contul online. Astea nu isi fac treaba decat presate. In aceste conditii, o sa imi repet analizele la alt laborator, nu am incredere in rezultatele lor.
SE PARE CA NU INTERESEAZA PE NIMENI RECENZIILE SI SCRIEM DEGEABA. Consider ca singurii angajati care chiar lucreaza sunt cei din callcenter.
Tia Drew
Tia Drew2 ani în urmă
Am consultat Dr Primar Tebeica (sectia oncologie)la aceasta clinica si am fost extrem de impresionati de profesionalismul si calitatile acestei doamne dr. Consider ca am avut o consultatie la standarde inalte occidentale (unde am trait mult timp si pot sa fac comparatii). Rabdarea si intelegerea de care a dat dovada, blandetea si empatia pentru suferinta pacientului, explicarea metodelor de tratament si punctualitatea doamnei dr sunt calitati deosebite pe care nu le-am intalnit adesea (din pacate) chiar in clinici private . Recomand cu toata caldura !
Marian Hanganu
Marian Hanganu2 ani în urmă
Am avut programare. Doctorița plecase. La recepție mi-au explicat că ei nu au programarea in sistem. Că nu e valabil e-mailul primit de la ei. Că trebuia să aștept să fiu contactat pentru confirmare (!) și apoi să aștept un SMS. După aceea mi-au propus o reprogramare. Am spus că am sa caut o clinică mai serioasă și recepționista mi-a replicat "chiar vă rog!". Am sunat la call center, la București. Operatoarea mi-a spus același lucru, de unde am dedus că e vina mea că nu cunosc procedurile lor și că iau un e-mail de programare drept o ... programare.
Marina Dima
Marina Dima2 ani în urmă
Nu recomand! Pozele de mai jos facute la o zi, respectiv la 5 zile dupa recoltare, arata ,,profesionalismul'' personalului din aceasta clinica.
Locații recomandate