/Prahova/Oftalmolog

Miroptic

Strada Ștefan cel Mare Nr. 38, Ploiești 100568, România

Miroptic
Oftalmolog
4
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2PJ+52 Ploiești, România
+40 725 525 073
miropticmed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–19
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Dorobantu
Diana Dorobantu2 ani în urmă
Andrada Costescu
Andrada Costescu4 ani în urmă
Nu recomand !
Am fost pt prima data la un control oftalmologic , aveam mari amețeli iar Dr de fam mi a recomandat o la oftalmologie , am căutat pe internet mai multe Cabinete , și așa am ajuns sa sun la Miroptic fiind singurii care îmi puteau face cel mai curând o programare .
La telefon mi-a răspuns o domnișoara care mi-a zis ca pe baza biletului de trimitere consultația este gratuită ! Am ajuns acolo , eram programată la ora 9:50, am intrat la consultație abia la ora 10:30 , acolo erau 2 asistente, una dintre ele (blonda) extrem de grețoasă cu pacienții , am intrat in cabinetul doamnei doctor , am specificat faptul ca la ora 12 va trebui sa ajung la serviciu , m-a consultat , apoi m-a trimis înapoi pe hol , unde una unde dintre asistenta urma sa îmi administreze niște picături !
Zis și făcut , asta s-a și întâmplat , iar in scurt timp vederea mea a devenit inexistenta , nu mai vedeam absolut nimic, îngrijorată am intrat in cabinet și am spus faptul ca eu numai văd , iar asistenta mi-a explicat ca asta este și efectul acelor picături ...dilata pupila ! Dezamăgitor , in orice instituție medicală, înainte de administrarea oricărui tip de medicament se explica toată procedura și ce efecte are !!!
Mi s-a Spus ca 2 ore nu voi putea vedea nimic , in condițiile in care eu al specificat ca la ora 12:00 treb sa fiu la munca , însă nimeni nu m-a întrebat dacă sunt însoțită și am cum sa ma descurc sa ajung la serv fără sa văd mai nimic !
Iar la final ca sa fie treaba treaba ..mi s a spus ca treb sa mai achit și consultația , diferenta de 60 de lei , deși la telefon in prima faza mi s-a spus ca pe baza biletului de trim consultația este gratuită !
Dragos Dado
Dragos Dado5 ani în urmă
Mama mea a fost la domnul Dr Bratulescu Marian. Ochelari recomandați au fost făcuți la un alt cabinet pt ca la acest cabinet costau 3500 lei. Dioptria a fost greșit stabilită iar Dn Bărbulescu, un profesionist, si-a recunoscut greseala dupa care a zis ca nu poate face nimic în legătură cu asta ca ochelarii au fost făcuți in alta parte. Nu a putut sa isi repare greseala, pt ca nu am facut ochelarii la acest cabinet. Un tratament mizerabil al acestui doctor si o iritare enormă ca de ce am venit înapoi la el sa cerem explicați daca nu am facut ochelarii la acest cabinet...aici discutam de dioptrie dar el a preferat să arate că este un doctor de proastă calitate nu un profesionist. Plus ca a consultat o persoană care a stat 8h la calculator si care a întrebat dacă e ok sa faca control dupa 8h la calculator...de dragul banilor...a fost ok iar rezultatul groaznic. Nu va recomand. Mergeți la Optimed București. Mama mea nu a vrut sa asculte si asta a pățit...1500 lei aruncați pe acest doctoras.
EVRIKA LEARNING CENTER PLOIESTI
EVRIKA LEARNING CENTER PLOIESTI5 ani în urmă
MIROPTIC MED - SERVICII OFTALMOLOGICE DE CALITATE
Visan Oana Maria
Visan Oana Maria6 ani în urmă
Dl Dr Bratulescu Marian este un adevarat profesionist! Vi.l recomand cu toata increderea!
Gigi Dobre
Gigi Dobre2 ani în urmă
Am fost operat de dl.dr.Labib pe 14 .02.2022.Super profesionist!Multumesc!
Dodan Mihai
Dodan Mihai2 ani în urmă
O clinica oftalmologica super! M-am inteles foarte bine atat cu personalul, cat si cu dnul doctor. Am apreciat faptul ca era foarte amabil si profesionist.

Chiar ma bucur ca am fost la ei! Recomand!
Miruna Dodan
Miruna Dodan2 ani în urmă
Servicii de calitate si personal medical foarte amabil si dedicat.
Locații recomandate