/Iasi/Oftalmolog

OptiKlar Podu Ros

Bloc L C9, parter, Strada Nicolina 4, Iași 700259, România

OptiKlar Podu Ros
Oftalmolog
5
235 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HXP+J3 Iași, România
+40 232 704 336
optiklariasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dana Tomegea
Dana Tomegea2 ani în urmă
Tocmai am ridicat comanda de ochelari si pot spune ca am fost foarte placut surprinsa de acest loc. Dna doctor este o draguta, explica pacientului si este atenta la nevoile lui, m-a ajutat sa imi aleg si rama de ochelari. Doamna de la receptie a fost tare atenta si rabdatoare in explicarea tuturor tipurilor de lentile, m-a facut sa inteleg de ce anume am nevoie si de ce.
Preturile sunt foarte ok, pentru toate tipurile de buzunare 😅.
Per total, recomand cu mare drag.
Ecaterina Cobzaru
Ecaterina Cobzaru2 ani în urmă
Personalul este unul foarte bine pregătit și în același timp plin de bun simț, entuziasm și căldură. Ne-au fost oferite răspunsuri la toate întrebările și sfaturi sincere. Am fost impresionată de deschiderea și dorința de transmite informații și sfaturi, dar și de buna pregătire și interesul oferit.
Produsele sunt de calitate, iar prețurile sunt pentru toată lumea. Există diferite game de lentile de la accesibile la premium și, de asemenea, o multitudine de rame.
Raportul calitate-preț este unul excelent.
Recomand cu căldură!
Ginny Gin
Ginny Gin2 ani în urmă
E locul unde iti gasesti perechea. De ochelari. Trebuie sa spun ca personalul este de nota 10, doamnele sunt foarte dragute si rabdatoare, de la consultație pana la alegerea ramei pentru ochelari. O sa revin mereu acolo cu placere!
Cecilia Mocanu
Cecilia Mocanu2 ani în urmă
In primul rand calitatea serviciilor si profesionalismul personalului medical este de nota 10, amabile si dragute in relatia cu pacientii.
Mocanu Cecilia si Bradu Elena
Ioana Zaharia
Ioana Zaharia2 ani în urmă
Eu și mama mea suntem clienți fideli de aproape 9 ani și am avut parte numai de experiențe plăcute la fiecare vizită! După mai mulți ani, atât fratele, cât și tatăl meu au avut nevoie de ochelari și au beneficiat de aceeași atenție și grijă cu care deja ne obișnuisem. Pur și simplu nu am nimic de reproșat.
Personalul este eficient și profesionist. Doamnele sunt întotdeauna amabile și oferă toate informațiile necesare într-un mod prietenos.
Prețurile sunt de asemenea accesibile, iar de fiecare dată când am dat comandă de o pereche nouă de ochelari timpul de așteptare a fost scurt. Calitatea produsului este mereu garantată.
Sunt foarte mulțumită de aceste servicii! Recomand cu toată încrederea!!
Irina Tuiu
Irina Tuiu2 ani în urmă
Profesionalism, amabilitate și implicare pentru găsirea celei mai bune soluții.
Un consult medical amănunțit și relevant.
La asta se adaugă și produsele de cea mai înaltă calitate.
Am avut o experiență foarte plăcută la Optiklar Podu Ros!
Plus, o pereche de ochelari super faini! 🤓
Alina Rosca
Alina Rosca2 ani în urmă
Personalul este foarte răbdător și explicit. Te ajuta sa îți găsești ramele și lentilele potrivite . În acest cabinet este și aparatura perfomanta, iar doamna doctor, de asemenea a fost răbdătoare și mi-a răspuns la toate întrebările pe înțelesul meu. Recomand cu drag acest cabinet.
Raluca butucel
Raluca butucel2 ani în urmă
Am reusit sa imi fac ochilarii in jumatate de ora fara a fi necesar sa imi fac programare. Doamnele imediat mi-au facut consultatia, mi-.ales ramele dorite si lentile dorite.
Locații recomandate