/Iasi/Oftalmolog

SANOVIZUAL

Strada Vasile Lupu nr. 89, Iași 700357, România

Oftalmolog
4.9
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J58+XF Iași, România
+40 745 150 445
sanovizual.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana margarint
Diana margarint2 ani în urmă
Experienta mea cu baietelul de 6ani la aceasta clinica a fost minunata! Pot spune cu sinceritate maxima, ca am ieșit cu ochii în lacrimi de bucurie fiindca exista asa medici deosebiți! De un real profesionalism, dna dr Dimitriu explica pana la cel mai mic detaliu, cu multa răbdare ( subliniez faptul ca dna dr Dimitriu are f mulți pacienti , dar aloca timpul necesar fiecărui pacient în parte) și te liniștește cu un calm desăvârșit în privința oricărei suspiciuni de boala. Numai cuvinte de lauda și despre doamnele asistente, care se comporta f frumos și empatizeaza cu micii pacienti înlăturându-le orice frica! Felicitări pentru tot ceea ce faceti! Sunteți un exemplu pentru mulți dintre noi!
Ana Corbu
Ana Corbu2 ani în urmă
Recomand cu mult drag această clinica.Cea mai bună din Iași.Dna Doctor foarte meticuloasă cu fiecare pacient în parte.Tot personalul foarte implicat în tot ce fac.Niște oameni minunați. 10 cu felicitări ❤❤❤.Vă mulțumim pentru tot.💯💯💯
Andreea Dulan
Andreea Dulan2 ani în urmă
Super mulțumiți!! Doamna Doctor și tot restul personalului foarte ok mulțumim!!!
Miruna Ghiurțu
Miruna Ghiurțu2 ani în urmă
Eu recomand SANOVIZUAL din toată inima merg de ani de zile că această clinică și toată lumea este forte drăguță ❤️
Monica Popa
Monica Popa2 ani în urmă
Am găsit o echipa profesionistă și cu experiență, cu multa răbdare și empatie pentru pacienți. Mulțumesc doamnei doctor Dumitriu și echipei Sanovizual!
GEORGE TEODOR AGAFIEI
GEORGE TEODOR AGAFIEI2 ani în urmă
5 stele sunt putine, am fost programat pe data de 23/06/2021,doamna doctor a zis sa vin si a doua zi ca sa fie sigura ca diagnosticul care il pune este cel corect...ptr cele 2 zile de consultatie nu am platit nici un leu,a fost cadou din partea doamnei doctor( eu fiind clinent mai vechi).Nu cred ca exista medic mai bun si intelegator.Va multumesc,doamna doctor!!! ( Andrei Agafiei)
Viviana Leonte
Viviana Leonte2 ani în urmă
Recomandam cu drag aceasta clinica pentru profesionalismului, răbdarea și dedicarea doamnei doctor și a personalului de la recepție. 5 stars
Madalina Tanasă
Madalina Tanasă2 ani în urmă
Recomand! Un medic deosebit si o echipa calda, atenta la nevoile pacientilor!
Locații recomandate