/Dolj/Oftalmolog

Doctor Georgeta Mercuț

Bloc D2, Calea București 58, Craiova 200515, România

Doctor Georgeta Mercuț
Oftalmolog
4
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R8F+34 Craiova, România
+40 251 415 964
mercut.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dana Chirea
Dana Chirea2 ani în urmă
Bună seara,as dori să vă întreb pentru o operatie de cataractă trebuie analize medicale de sânge și altele? Mulțumesc frumos.
Lorena Bruca
Lorena Bruca4 ani în urmă
Doamna doctor Ciochina Valentina desi foarte amabila as putea spune ca este foarte slab pregatita. Am facut programare pentru o masuratoare a gradului de strabism, nu au fost capabile sa faca aceasta extrem de simpla masuratoare. Sunt doua variante: fie autorefractometrul nu are functie de strabism deoarece este optionala, caz in care nu trebuia sa ma programeze deoarece m-au facut sa pierd timp pretios, fie nu stiu dumnealor sa il foloseasca, ceea ce ar fi foarte grav. Nu stiu ce este, cum arata sau cum se foloseste un ambliofor dar mi-au zis ca ii trebuie unul asistentei si voiau sa stie de unde l-am luat eu. Raspunsul este de oriunde doamne dragi. Bani sa ai fiindca daca ii ai il comanzi din Italia, Germania sau daca aveti rabdare si timp va recomand China deoarece sunt foarte ieftine. Mai studiati ca este foarte grav daca medicul cere informatii despre un dispozitiv oftalmologic pacientei.
Andra Stefanescu
Andra Stefanescu6 ani în urmă
Doamna doctor Mercut a fost, cu adevarat, foarte draguta. A avut rabdare si mi-a explicat care era problema mea, concluzia dumneaei insa, aceea ca as fi avut ambliopie, a fost insa gresita. Fapt care uite ca, dupa putin mai mult de 2 ani, ma costa un transplant de cornee in strainatate. daca nu s-ar fi intamplat lucrul asta, o consideram inca cel mai bun doctor oftalmolog pe care l-am vizitat. Imi pare rau.
Mihaela ivan
Mihaela ivan2 ani în urmă
Nu RECOMAND pe doamna doctor Georgeta Merct....spune ca face consultați cu bilet de trimitere și când trebuie sa te duci cere bani...am plătit 300 de lei consultația si pe lângă asta a si prescris greșit dioptriile la o fetita de 7 ani...acum din cauza ei trebuie sa fac gimnastica oculara cu fata...își bate joc de oameni😡😡😡
Tiberius apostoiu
Tiberius apostoiu2 ani în urmă
Servicii deosebite, Dna Dr este f atenta la problemele prezentate si manifesta grija fata de pacient, seriozitate la programari, personal calificat , amabil si cel mai important, recomandarile pentru tip lentile si ochelari se fac personalizat in functie de problemele fiecaruia.Recomand cu incredere!!!
Oana Mitrica
Oana Mitrica2 ani în urmă
Ei! Avem o prietenie îndelungată! D-na dr Mercut este extraordinara! Extraordinar pregătită, explica sa înțeleagă și cel străin de tainele medicinei, apropiata, sociabila. Într-un cuvânt suntem prieteni. Despre echipa de asistente, doar cuvinte de lauda: profesioniste, apropiate, sociabile, permanent dornice sa ajute. În concluzie, printre puținele cabinete de medicina despre care nu am decât cuvinte de laudă. Va mulțumesc din suflet! Va îmbrățișez cu stima și mult drag! Mult succes în continuare! 🥇
Florentina Alexandru
Florentina Alexandru2 ani în urmă
Experienta,experienta!! De multi ani! Diagnostic:miopie,glaucom unghi deschis si....cataracta! Deci verdict: Interventii chirurgicale desfasurate in Clinica Irina de DR.DR.Georgeta Mercut! Recuperare urmarita permanent,medicatie "la punga" din cabinet !!! Ani de zile am primit asistenta permanenta! Lunar mi-a fost masurata tensiunea oculara! In perioada starii de urgenta am primit reteta on line! Prin urmare -nota 10!!!!!!Multumiri intregului personal!
Liliana pprodan
Liliana pprodan2 ani în urmă
Mă numesc Marian Pican din localitatea Dăbuleni și sunt un pacient cu intervenții deosebit de dificile la ambii ochi.Doresc să-i mulțumesc doamnei doctor și pe această cale pentru pricepere și profesionalism.
Locații recomandate