/Dolj/Oftalmolog

Dr. Alexandra Dan - Cabinet Oftalmologie

Strada Tabaci 50, Craiova 200642, România

Dr. Alexandra Dan - Cabinet Oftalmologie
Oftalmolog
4.9
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q4R+72 Craiova, România
+40 740 287 847
alexandradan.eu
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–15
Marți: 10–15
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–15
Vineri: 10–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cornelia Alexandru
Cornelia Alexandru2 ani în urmă
Foarte răbdătoare și profesionistă, mulțumesc!
Ry Ty
Ry Ty2 ani în urmă
Doamna foarte amabilă.
Sorina Azhari
Sorina Azhari2 ani în urmă
Medicul alocă timp suplimentar pentru a va explică pe larg și a lămuri aspectele ce țin de situația dumneavoastră medicală.Consultația medicală este completă, complexă,aparatura de ultima generatie.Am fost foarte multumita.
Maywheather 123
Maywheather 1232 ani în urmă
Foarte multumit de serviciile oferite, de amabilitatea cu care am fost primit și de profesionalismul doamnei doctor Alexandra Dan!
Luminița Goronoiu
Luminița Goronoiu2 ani în urmă
Mulțumiri însutite doamnei doctor Alexandra Dan! Nu credeam ca se mai găsesc medici aşa meticuloşi, într-o lume în care mulți medicii sunt siliți doar la auzul cuvantului ,,pacient". Am venit vazând doar cu un ochi şi am plecat de la cabinetul doamnei dr. Alexandra Dan vânzând cu ambii ochi. Eleganța şi excelenta pregătire sunt împletite cu bucuria de a ajuta oamenii şi cu impecabila dăruirea de medic!
Eugenia Lazeanu
Eugenia Lazeanu2 ani în urmă
Multumesc din suflet dnei dr. Alexandra Dan pentru ajutorul acordat... Sa va dea Bunul Dumnezeu toate cele bune...Pot sa descriu problema mea: de cativa ani aceleasi dureri d ochi , dureri de cap, purtam ochelari si nici o schimbare in bine; nimeni nu a depistat cauza.. pana sa ajung la dna doctor.. Din prima zi d tratament ochii mei sunt luminosi..deschisi ... deja nu mai sunt nici incruntata.. Din ❤ pentru❤
Loredana Glavan
Loredana Glavan2 ani în urmă
Foarte mulțumita de serviciile oferite, de modul de abordare, de amabilitatea și rapiditatea cu care am fost primiți. Mulțumim frumos
Vic Bon
Vic Bon2 ani în urmă
MULȚUMIM DIN INIMĂ D-NA DOCTOR ALEXANDRA. ELEGANȚA, TACTUL, EXPLICAȚIILE DATE AU FĂCUT CA PACIENTUL ”DIFICIL” SĂ SUPORTE BINE INTERVENȚIA CHIRURGICALĂ.
Locații recomandate