/Constanta/Oftalmolog

JURJA SANDA, CAB. MED. IND

Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 159, Constanța, România

JURJA SANDA, CAB. MED. IND
Oftalmolog
4.1
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JXJ+P6 Constanța, România
+40 770 701 439
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: Închis
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan mirza
Dan mirza2 ani în urmă
Curatenie, promptitudine, profesionalism.
Verona lisi
Verona lisi5 ani în urmă
Robert Lica
Robert Lica7 ani în urmă
Frumoasa recepție și am avut prilejul de a o admira pentru o ora și jumătate, iar după ce am intrat în cabinet și am ajuns la concluzia ca trebuie sa mi se pună picături în ochi ca alt fel nu putem sa-mi ghicim dioptriile, am mai stat o ora sa admir recepția, încet încet devenind înțețoşată.
Dacă cineva crede ca a meritat va înșelați, m-au obligat sa-mi aleg rama fix în acea seara când nu vedeam din cauza picăturilor pentru ca în rest aveau un program doar dimineața 2 ore și nu puteam sa mi iau lentile din alt loc din nu știu ce motive inventate de ei.
S-a gândit și recepționistul sa treacă pe acolo după o săptămână ca sa pot sa îmi iau și eu ochelarii, dar când sa îi pun la ochi, mă doare capul. Hai sa mă obișnuiesc cu ei, nu ca n am mai purtat ochelari pentru 5 ani cu 3 ani în urmă. Durere de cap durere de cap. Dar pentru ce sunt ochelarii dacă nu ar avea același efect ca și picăturile? Și observ ca văd cu ei din ce în ce mai neclar la o luna după ce i-am luat.
P.s. picăturile mi-au ținut pupilele dilatate pentru 2 zile și am fost sensibil la lumina pentru o zi jumate.
Pe scurt e un medic super la Cluj, deși e cam departe acolo merg. Și iau și perechea de ochelari ca sa văd cum rade de ea. O sa va spun ce a zis medicul, dar am sa ajung la el avea în câteva luni.
Rolland Nica
Rolland Nica7 ani în urmă
Liliana Ureche
Liliana Ureche2 ani în urmă
La primul consult (fusesem diacnosticata cu tensiune oculara mare) am primit 2 pastilute pe zi si am continuat cu picaturile. Ma apropii de al doilea consult si chiar ma simt mult mai bine. Aveam si am incredere in doamna doctor dar eram si inca sunt ingrozita de diagnostic. Nu stiu cum sa ma exprim sa ma fac inteleasa de eficienta tratamentul (2pastilute) prescris de doamna doctor si cat de norocoasa sunt ca-i sunt pacienta.
Adrian Badea 3402
Adrian Badea 34022 ani în urmă
O doamnă minunată, o profesionistă și nu mi-ar ajunge toate complimentele din lume, pentru așa om deosebit!
Cristy Baisan
Cristy Baisan2 ani în urmă
Excepțional!
Ana Maria Dinu
Ana Maria Dinu2 ani în urmă
Locații recomandate