/Constanta/Oftalmolog

Cabinet Oftalmologic - Dr. Moldoveanu

Strada Republicii, Medgidia 905600, România

Cabinet Oftalmologic - Dr. Moldoveanu
Oftalmolog
4.7
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
67R9+RM Medgidia, România
+40 727 488 778
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: 10–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Brinza
Marius Brinza2 ani în urmă
Am avut programare la dl. Dr. Moldoveanu pt un consult al copilului meu de 3 ani. Dl. Dr. a dat dovada de profesionalism si f multa amabilitate. Va multumim pt tot!!!
Romeco Reciclare Lumina
Romeco Reciclare Lumina3 ani în urmă
Domnul doctor Moldoveanu este un medic foarte bine pregătit, dedicat si atent; in plus, da dovada de multa empatie si înțelegere față de pacienți. Îl recomand cu toată încrederea.
Gabi liviu
Gabi liviu2 ani în urmă
Personal amabil si profesionist, care explica totul cu rabdare. Echipamente si tratamente moderne.
Sorin Stancu
Sorin Stancu2 ani în urmă
Am avut o problema la unul din ochi, si mi-a fost recomandat dl Dr. Moldoveanu de catre o cunostiinta pentru aparatura moderna si calitatea serviciilor prestate. Servicii de calitate cam greu de gasit. Va multumesc mult pentru tot ajutorul acordat, atat dumneavoastra cat si doamnelor asistente. Voi recomanda tuturor cunostiintelor in cazul in care vor avea nevoie.
Tudorache Ion
Tudorache Ion2 ani în urmă
Recomand cu încredere pe Dr.Moldoveanu Adrian. În urma cu 3 ani am fost operat și am fost foarte mulțumit (am avut o pieliță crescuta pe ochii). Am mai avut anul trecut un corp străin și am mers la alt medic care nu mi-a dat nici tratament și mi-a spus ca nu am nimic când am ajuns la domnul dr.Moldoveanul am înțeles că era în ochiul meu şpan și rugina.Mi-a dat tratament și m-a chemat la control ori de câte ori a fost nevoie pana ochiul s-a vindecat complet.Mulțumesc domnului doctor oftalmolog.
Alex Z
Alex Z2 ani în urmă
Foarte mulțumit de experienta cu domnul doctor Moldoveanu.
Sunt clientul dansului de mulți ani și am multe perechi de ochelari și lentile de contact de la dansul. Personalul este amabil și știu sa își facă meseria și preturile sunt foarte accesibile. Aparatura de ultima și multe opțiuni pentru ochelari. Recomand acest cabinet oftalmologic.
Crina Platon
Crina Platon2 ani în urmă
Recomandam cu drag serviciile dl Dr Moldoveanu,care intotdeauna a dat dovadă de respect atât pt pacienți cat si fata de meseria pe care o practica cu drag.Dansul are aparatura de înaltă calitate iar eu si copiii ii multumim din suflet pt tot ceea ce face pt noi.Multe reușite în continuare si răbdare cu pacienții mai dificili!Cu stima si respect pana data viitoare!
Didem Geauzar
Didem Geauzar2 ani în urmă
Ca și pacientă de 6 ani, pot spune ca mereu am primit sprijinul necesar din partea domnului doctor, cu mult calm și profesionalism. Îl apreciez și îi mulțumesc pe această cale.
Locații recomandate