/Constanta/Oftalmolog

Spitalul de oftalmologie Mrini Eye Constanța

Strada Adamclisi nr 1 c, Constanța 900464, România

Spitalul de oftalmologie Mrini Eye Constanța
Oftalmolog
4.4
165 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J2H+W5 Constanța, România
+40 374 888 777
mrini.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioan Ilisoiu
Ioan Ilisoiu2 ani în urmă
Nu m-ai oferă serviciile ca la început, totul este pe repede înainte 😡, ți-au luat banii și gata problema rezolvată din punctul lor de vedere, au devenit neprofesioniști.
Neculau Luca Florin
Neculau Luca Florin2 ani în urmă
Mulțumesc din suflet acestei clinici unde exista un personal foarte dedicat și operativ! Nu știu cine este patronul dar mă rog pentru sănătatea lui.Nici nu știu când a trecut timpul petrecut la consultații pentru că sunt atât de rapide și amabile doamnele doctor și doamnele asistente încât m am simțit în siguranță chiar și în aceste vremuri grele de distanțare.Multumesc din suflet!
Alena Murariu
Alena Murariu2 ani în urmă
Am fost consultata de doamna doctor Constantin Irina, a fost foarte amabila, mi-a raspuns la intrebarile pe care le aveam, la fel si domnisoara asistenta, in schimb domnul care completa fisele la usa intrarii parea cam suparat ca face asta😁
Petrica Grosu
Petrica Grosu2 ani în urmă
Inca de la intrarea in clinica parca pasesti in alta lume a medicinei . Esti intampinat cu zambetul pe buze si indrumat catre medicul la care ai programare. Curatenia si profesionalismul isi spun cuvantul ! Multumesc domnule doctor Mrini pentru ca aveti grija de ochii familiei mele. 5 stele este prea putin pentru ceea ce meritați dumneavoastră cat si echipa !
Cristian Enciu
Cristian Enciu2 ani în urmă
Nu recomand, exista clinici private la care poti fi consultat si tratat normal. Nu se respecta programarile, consult superficial, asistentele tratează pacientii cu indiferenta și indolența.Pana și picăturile de dilatare se aplica pe hol, dacă asistenta își aduce aminte.
Încă odată îmi este confirmat ca cel mai bun medic în Constanța este trenul spre București.
Sergiu-ionut lavric
Sergiu-ionut lavric2 ani în urmă
Servicile de oftalmologie destul de bune dar angajatul pus pe post de paznic , care completeaza fisele ptr rezervari sub orce critica .De ce : am ajuns cu 20 de min mai devreme la programare cu O varstinca de 86 de ani cu dizabilitati si dupa ce ne-a completat acea fisa ne invitat sa luam loc afara pe banca in soare ca am ajuns prea devreme desi locuri in sala de asteptare erau . Dezamagitor si extrem de nesimtita atitudinea lui . Pacat de restul dar un asemenea om va strica toate lucrurile bune pe care le aveti.
Dan _te
Dan _te2 ani în urmă
Eu am avut probleme.
Acum 3 ani am inceput sa am o sensibilitate la lumina, si dureri, lacrimari, atunci cand clipeam.
Am ajuns la Mrini acum doi ani jumatate, la Dna Dr Irina Constantin, specialist.
A constant o deficienta ptr vederea de aproape, corectata cu ochelari de 0.5, dioptrie. Cat despre cealalta problema, mi s.a spus ca este de la glanda lacrimala, o deficienta, mi s.a recomandat Hylo Comod de 3 ori pe zi, care nu a ajutat deloc.
Dupa 2 ani ma intorc la Mrini cu aceleasi simptome, care drveneau insuportabile. Doamna Dr Rujan Andreea, a gasit o deficienta de aproape de 0.75, in Mai Putin de doi ani, mie mi se pare mult, si la fel glanda lacrimala, este de vina, fara rezultate de laborator, mi s.a dat, iar, Hylo Comod, cu aceleasi effect.
Am ajuns acasa la Tulcea, am accesat serviciile unui medic primar, Aveti niste basicute, eu.. da! Mirat, care s.au transformat in calculi, pai de ce nu au vazut la Mrini , basicutele, facusem consultul la Mrini cu 5 zile inainte. Se face laborator, secretie glanda lacrimala, ghici ce? Stafilococ, de trei ani in ochii Mei, mi s.au dat doua antibiotice, si I cross, un fel de Hylo Comod, acum sunt bine, este un tratament ptr toata viatza, dar cred cu tarie ca indolenta celor de la Mrini, mi.au afectat vederea. Nu inteleg daca nu stii ce sunt acele basicute, intreaba, cauta, da laborator, asa se construieste experienta, din pacate eu am tras.o, triajul este foarte prost la Mrini.
Multa sanatate!
Iani culica
Iani culica2 ani în urmă
Am fost la un consult cu bilet de trimitere cu un copil de 10 ani. Consultul a fost ok si nu a rezultat nimic, dar la final dna doctor Rujan Andreea a considerat ca se impune efectuarea unui Ct si ecografii oculare pt investigarea unui drusen de nerv optic. Am acceptat mai ales ca nu sunt de profesie. In urma acestor investigatii contra cost a rezultat ca nu se impune sa facem nimic, doar sa avem aceste investigatii la consultatiile viitoare. Probabil ca nu se impuneau aceste investigatii, asta e banuiala mea. Nu stiu care e etica clinicii Mrini, dar nu e ok ce ni s-a intamplat si nu ii recomand.
Locații recomandate