/Cluj/Oftalmolog

Centrul Medical Medstar

Strada Mehedinți 1-3, Cluj-Napoca 400000, România

Centrul Medical Medstar
Oftalmolog
2.4
114 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH46+29 Cluj-Napoca, România
+40 264 917
medstar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tiby Varadi (Dj Wardein)
Tiby Varadi (Dj Wardein)2 ani în urmă
De obicei nu scriu review-uri negative dar acum nu ma pot abtine. Call center degeaba. Am sunat ca am o problema, raspunsul a fost “nu stiu mergeti la medicul de familie” “nu stiu unde si la ce specialitate sa va programez” etc. O intrebare simpla: de ce mai aveti call center ? Cine mi-a recomandat Medstar mi-a zis ca cei din Call Center nu au pregatire medicala. Si atunci ce dracu (scuzati expresia) cauta acolo ? Sper sa nu am nevoie niciodata de serviciile Medstar! Sa nu mai vorbesc de tonul cu care duduia de la call center a vorbit cu mine…
Maria L.
Maria L.2 ani în urmă
Personal angajat de la Postliceală sanitară din Cuca-măcăii.
Am venit pentru niste analize uzuale de sânge, am plătit, a durat 1ora sa intru pt recoltare, după ce le-am platit propriu zis.
Inacceptabil!
Nu mi se pare absolut deloc normal ce se întâmplă.
Marius Peter
Marius Peter2 ani în urmă
Ultimele scursuri te întâmpină cu o atitudine de lehamite si scârbă.
Singurul moment in care primești atenție este atunci cand vine vorba de plată.
Niciodata a doua oara!
Recomand orice alt centru.
Adela Marincas
Adela Marincas2 ani în urmă
Multumita de experienta.

Dau 4 stele din cauza ca nu se respecta programarile, a trebuit sa astept aprox. 40 de minute, iar in cazul in care platesti investigatia nu e foarte placut.

Insa tot personalul se poarta frumos, politicos si profesionist- de la receptie incepand, si pana la asistenta precum si doamna doctor Modoi la care am avut consultatie. Dna dr a avut un comportament profesionist, amabil, empatic, una peste alta o experienta buna.
Iulian Timar (yoyo)
Iulian Timar (yoyo)2 ani în urmă
Mereu am avut o experienta placuta atat cu personalul cat si cu medicii de aici. Asistentele si receptionistele au fost mereu cu bun simt, multumiri!
Carmen Copindean
Carmen Copindean2 ani în urmă
Am fost foarte placut impresionata de experienta pe care am avut-o astăzi la această clinică. Domnișoarele de la recepție au fost foarte amabile și operative, am terminat rapid procedurile administrative, apoi am fost condusă la cabinetul d-nei doctor fără să aștept deloc. Din celelalte review-uri am înțeles că în trecut au fost ceva probleme, se pare că cineva a ținut cont de acele feedback-uri, pentru că acum situația este foarte diferită și merită apreciat acest lucru. Menționez, de asemenea și profesionalismul d-nei dr. Daniela Pop Vornicescu, pe care o recomand cu căldură și încredere. Am apelat la dumneaei tot în urma unei recomandări, deci mă așteptam să fie foarte bine și așa a și fost.
Dan H
Dan H2 ani în urmă
M-am dus ieri la Dr. Alexandra Marc la ORL sa imi faca o spalatura auriculara fiindca de dimineata nu auzeam cum trebuie. Aceasta mi-a spus ca urechile imi sunt perfect curate si ca nu necesita spalare. Mi-a luat si 180 de lei pentru un consult de 3 minute. Astazi sangerez in continuu din urechea dreapta si nu raspunde nimeni la telefon...Never again - minus 5 stele daca s-ar putea!
Burlea Adelina
Burlea Adelina2 ani în urmă
Am dorit să anulez telefonic o consultație,ghinionul a fost să dau peste o duduie foarte obraznică care mi-a vorbit ironic și m-a insultat.I-am răspuns pe măsură.
V-aș sugera să selectați persoanele de la call-center,iar pe alea obraznice să le trimiteți la sapă.
Locații recomandate