/Cluj/Oftalmolog

Lensa.ro Constanta

Bulevardul Tomis Nr.211, Constanța 900591, România

Lensa.ro Constanta
Oftalmolog
4.9
907 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
5JRQ+VG Constanța, România
+40 371 525 777
lensa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–16
Scrie o recenzie
Pirliteanu Lucian Cristian196 zile în urmă
Nu recomand LENSA! Ti se modifica dioptriile pana iti vin ochelarii iar termenul de predare(si asa lung) este depasit
Prodan marian1 an în urmă
Ultima țeapă pe piața din constanta .prețuri de elveția .doar marketing ( vrajeală și prosteală pe față ) reducerile la care fac reclamă sunt ireale .
Mioara Matei
Mioara Matei2 ani în urmă
Pe 11 noiembrie am achizitionat rama pentru ochelari de vedere Tommy Hilfiger. Realizez ca nu se aseaza drept pe fata si ca necesita ajustare facuta de un profesionist si imi propun sa ajung la magazinul din Constanta, de unde i-am ridicat initial, sa solicit ajustarea necesara. Astazi 24 nov. intru in magazin si rog fetele sa ma ajute. Una dintre fete a examinat ochelarii si a constatat ca lentilele sunt "foarte zgariate", desi in realitate nu erau sterse, iar cealalta a completat un proces verbal prin care constata ca rama este stramba datorita utilizarii defectuoase, iar manevrele de indreptare a ramei vor fi facute pe raspunderea mea! Intr-o tara civilizata, returul produselor cu vicii de fabricatie se face si dupa un an, daca prezinti dovada achizitiei, la noi nici dupa doua saptamani! Daca as fi avut posibilitatea sa nu dau stele as fi facut-o!
G D
G D2 ani în urmă
Dezamăgitor! Am petrecut aproximativ o oră în magazin, încercând să găsesc ramele potrivite, timp în care cele 2 domnișoare prezente în magazin nu s-au sinchisitnici măcar să salute. Nici poveste de vreun sfat sau îndrumare din partea lor. Cea de-a doua dezamăgire a venit în momentul achitării la casă a prețurilor ptr 2 rame de ochelari ( ptr mine și fiica mea). Când mă pregăteam să achit, mi s-a spus că domnișoara a calculat greșit , drept urmare, la prețul deloc mic al ramelor și lentilelor pe care le aveam pe bază de prescripție medicală, a mai adăugat ceva bani. Personal neprofesional,deloc orientat către client și servicii. Acum aștept să primesc cele 2 perechi de ochelari cu o oarecare strângere de inimă.
Romeo-Valentin Brezeanu
Romeo-Valentin Brezeanu2 ani în urmă
Cantitate in defavoarea calitatii.La 18.05 mai era inca un client programat la 17.30,si alti doi programati la 17.45.O singura optometrista.Durata exagerat de mare pentru montaj,cca 8-9 zile lucratoare.Clienti cu lentile montate aiurea.Toti acestia primesc scuza ca"avem prea multe lucrari de executat si nu facem fata".Deci lipsa organizare,desi reclama spune cu totul altceva.Nu recomand
Olivia frentiu
Olivia frentiu2 ani în urmă
Lensa Constanta : un magazin modern cu vanzatoare plictisite. Desi am ajuns la 10 ora deschiderii si ora programarii mele, dupa parerea celor 3 am ajuns prea devreme, trebuia sa iau loc si sa am rabdare.
"Femeia in halat alb" m-a pus la punct promt. Nu recomand.
Valentin Stoian
Valentin Stoian2 ani în urmă
Nu recomand nici eu,am primit o consultatie si o recomandare pentru niste ochelari care efectiv nu ma ajuta. M am lasat ghidat de recenzii,insa recenziile sunt adaugate chiar si in momentul in care esti acolo,am vazut fata de la casierie cum insista asupra clientei sa adauge o recenzie acolo. Altfel,rame de ochelari de calitate si personal destul de amabil.
Alina Paula Marin
Alina Paula Marin2 ani în urmă
O experiență neplăcută, mult sub așteptările create de publicitate: o consultație neprofesionistă, dioptrie ratată la un ochi, prețurile ramelor neafișate, tratamente costisitoare pt lentile, personal care turuie, nu comunică.
Ana Stroe
Ana Stroe2 ani în urmă
Personalul foarte amabil, iar produsele de buna calitate. Recomand!
George Bocu
George Bocu2 ani în urmă
O gama foarte larga de produse, personal super amabil
Locații recomandate