/Bucuresti/Oftalmolog

Cabinet Dr. Dinu Doina

Strada Ghiocei 30, București, România

Cabinet Dr. Dinu Doina
Oftalmolog
4.6
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F425+WP București, România
+40 21 212 0117
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Draga Tanase
Draga Tanase4 ani în urmă
Excelent!!! Impecabil!! Pacientă de 30 de ani! Mulțumesc!
Marijana buta
Marijana buta5 ani în urmă
Eu , familia si prietenii nostri suntem pacientii d-nei dr Dinu Doina de multi ani... din 1987, mi-a tratat baiatul de strabism convergent, si l-a operat in 1989. Rezultatul a fost exceptional, de atunci am ramas pacienti doamnei dr. Dinu, si am recomandat-o prietenilor si colegilor. Pentru tot ce a facut pentru noi in domeniul oftalmologic, ii multumim !
Mihaela Sima
Mihaela Sima5 ani în urmă
Profesionalism !
Sofia Nichita
Sofia Nichita6 ani în urmă
Un medic si un om extraordinar!!! La doi ani si jumătate l-a operat pe fiul meu care astazi are 19 ani. La controalele periodice a fost si este examinat cu răbdare si atentie, iar deciziile luate de doamna doctor au dus la eliminarea dioptriilor si la rezolvarea problemelor!!! RECOMAND CU ÎNCREDERE!!!
Monica Sibinescu
Monica Sibinescu2 ani în urmă
Suntem pacientii Dnei Doctor de foarte multi ani. Am inceput cu fiica mea, cand avea 2 ani si un pic, din cauza ca avea strabism si am venit la dansa pentru 'a doua opinie' pentru ca ni se recomanda operatie. Am mers pe sfatul dansii, nu a fost cazul de operatie, fiica mea este bine, are azi aproape 36 ani. Intre timp am fost pacientii dansii si noi, parintii si fiul nostru dar si socrii mei, pe care Dna Doctor i-a operat de cataracta. Este un OM si un profesionist de exceptie. Nu m-as duce la nimeni altcineva! Ma rog pentru sanatatea dansii si pentru puterea dansii de munca! Multumesc Dna Doctor Dinu!
Andreea Iorgescu
Andreea Iorgescu2 ani în urmă
Profund dezamăgita. Timp de asteptare 75 min peste ora programata. Nu a dorit sa dea reteta decat daca ochelarii erau facuti de firma cu care dansa lucreaza, preturile fiind foarte mari. Conditionarea m a deranjat enorm.
Arhip Cristian
Arhip Cristian2 ani în urmă
Foarte profesionistă D-na Dinu, am sunat la ora 11 pentru o urgenta, m-a chemat la 15:15, atunci am si intrat. Recomand cu caldura si ii multumesc.
Cristian Barboselu
Cristian Barboselu2 ani în urmă
Sunt pacient de 18 ani . Multumit !
Locații recomandate