/Brasov/Oftalmolog

OPTIblu

Coresi Shopping Resort, Strada Zaharia Stancu 1, Brașov 500167, România

OPTIblu
Oftalmolog
4
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJF8+3C Brașov, România
+40 733 770 559
optiblu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Mosoiu acucuveaulei marius
Mosoiu acucuveaulei marius2 ani în urmă
In primul rand,personalul este superfain! Recomandarile se fac foarte obiectiv, fara exagerari doar pentru a vinde un produs scump. Consultația este gratuita si in plus au oferte cam la toate.
Adriana Zarnescu
Adriana Zarnescu2 ani în urmă
Foarte dezamăgită! Am achiziționat o pereche de ochelari cu lentile destul de scumpe si in 2 săptămâni a trebuit sa i duc la garanție din cauza lentilelor care s au deteriorat. Personalul răspunde cu mult sarcasm. Pentru ei totul este o incertitudine, nu stiu termenul exact de reparație, dau cu presupusul si eventual si din umeri..
Liliana Becheanu
Liliana Becheanu2 ani în urmă
La sediul din Carrefour Brașov, angajata Pop Sabina nu mi a putut da nici o informație sau consultanta, motivând ca este nou angajată și nu are nici o experiență în domeniu, sugerandu mi sa revin în cursul după-amiazăii, deși venisem de la o distanță considerabilă pentru a plasa o comandă!
Este inacceptabilă această lipsa de respect pentru clienți!
Agoston Sinziana
Agoston Sinziana4 ani în urmă
Am facut greseala sa investesc in doua perechi de ochelari in cadrul acestei firme si rezultatul a fost o dezamagire totala! Lentile de foarte proasta calitate, desi le-am achizitionat pe cele mai scumpe, ce fara a fi utilizate s-au zgariat pe interior la ambele perechi! O pereche am dus-o inapoi in garantie. S-a intors cu rama largita fara vreo posibilitate de a o mai ajusta. Acum dupa un an, a doua pereche folosita de maxim 5 ori are aceeasi problema a lentilei.
Bani multi pentru o calitate jalnica! Si daca ai doar o pereche si astepti rezolvarea in garantie, ar fi indicat sa mai cumperi una, pentru ca dureaza! Evitati!
Adrian Brasoveanu
Adrian Brasoveanu4 ani în urmă
Lentile foarte slabe,deși am luat cele mai bune din gama lor.Toate lentilele sunt tratate contra UV dar daca se face proba cu o banala lanterna cu lumina UV se vede clar că trece bine lumina fata de alte firme de lentile prin care nu trece lumina UV aproape DELOC !!!
Rodica Miriță
Rodica Miriță2 ani în urmă
Personal foarte amabil, servicii calitative la preturi accesibile. Recomand!
Bianca Neagu
Bianca Neagu2 ani în urmă
Personal amabil ce urmareste bunastarea clientilor! Recomand!!!
Andreea Bacescu
Andreea Bacescu2 ani în urmă
Personal calificat si amabil!
Locații recomandate