/Brasov/Oftalmolog

KRONSTADT OPTIK Concept Store MICSUNICA

Bulevardul Saturn 31A, Brașov 500342, România

KRONSTADT OPTIK Concept Store MICSUNICA
Oftalmolog
4.8
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJRP+MF Brașov, România
+40 368 418 462
kronoptik.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lehel Vajda
Lehel Vajda2 ani în urmă
Am mai fost la alte centre oftalmologice, respectiv la cabinete oftalmologice, dar este prima data ca am avut parte de o consultatie atat de amanuntita, si spre surpidenrea mea, si gratuita. Multumesc doamnei Sturzu pentru rabdare si explicatiile data in timpul consultatiei. Fiind la prima pereche de ochelari, am apreciat consultanta profesionala de a alege lentilele potrivite, precum si rama de ochelari. Abia astept sa-i primesc, pentru a putea lucra din nou eficint la calculator. Recomand cu incredere.
Oprea nicusor
Oprea nicusor2 ani în urmă
Servici de nota 0 ,am fost cu fetita de 3 ani la dna doctor Roxana Scripcă,avand in vedere ca veneam de la Galati ,fiind vorba de un copil de 3 ani ,dna doctor si-a pierdut rabdarea si am platit consultatia exact degeaba!!!!
Alina ilies
Alina ilies2 ani în urmă
Felicitări fetelor, customer service de nota 10!! Sâmbăta, cu 2 ore înainte sa inchida magazinele si cu câteva ore înainte sa plec la mare, m-am trezit ca nu mai am lentile de contact. Am sunat la Kronstadt Optik Saturn, o domnișoara foarte draguta mi-a spus ca nu are in magazin, dar intreaba colegii si revine cu telefon. M-a sunat imediat inapoi, mi-a găsit la colega de pe Toamnei o pereche de lentile de proba cu dioptriile mele, care mai sunt si gratuite pe de-asupra😀 Multumesc frumos, ati câștigat un client si o recenzie de 5 stele!
Mădălin Nazîru
Mădălin Nazîru2 ani în urmă
O echipă tânără, plină de profesionalism și empatie. Doamna doctor Roxana Scripcă explică într-un mod foarte ușor și se asigură că înțelegi cauzele afecțiunii sau motivele din spatele diagnosticului. Diana m-a făcut să mă simt ca între vechi prieteni și mi-a fost ușor să-mi expun problemele. O să le recomand și prietenilor.🙂
Raluca Brinzila
Raluca Brinzila2 ani în urmă
Recomand cu incredere. Am avut parte de o experienta foarte frumoasa. Dna doctor a fost extrem de amabila si mi-a raspuns la intrebari de fiecare data. Aparatura cu care este dotat centrul este performanta.
Dragos Miclea
Dragos Miclea3 ani în urmă
Am un baietel de 3 ani care poarta ochelari si auzind despre doamna doctor Roxana Scripca am zis sa vedem si care este parerea dansei. Am fost primiti de catre doamnele de la receptie cu multa caldura, cu jucarii si ce este nevoie pentru a se adapta baietelul cat mai repede si cat mai bine in locatie. Despre doamna doctor: prosesionalism, empatie, rabdare, grija pentru pacient, intr-un cuvand DA. Am fost la destui medici dar ca aici niciunde. Cu siguranta doar aici vom veni de acum incolo. Mii de multumiri
M V
M V2 ani în urmă
Este prima dată când am făcut un consult oftalmologic și am rămas plăcut impresionat de calitatea serviciilor oferite; de la aparatura profesională la controlul propriu-zis și sfaturile primite. Cu siguranță tot aici îmi voi face și prima pereche de ochelari. Recomand cu căldură !
Dani Aldea
Dani Aldea2 ani în urmă
Profesionalism,empatie,dedicare și multă căldură am găsit la doamna doctor Roxana Scripcă!💛
Aparatura este performanta și mergem de drag la control când acest medic minunat ne explică și găsește soluții pentru problemele noastre.
Faptul că se ocupa de cazuri rare și dificile și își ajută mereu pacienții,ne face să spunem că este un Dr. House al oftalmologiei și îi suntem recunoscători că o avem aproape!
Dansa ajuta și pacienți din Magic help,face parte dintre "acei oameni magici"! ♥️
Locații recomandate