/Brasov/Oftalmolog

Opticristal

Strada Cezar Boliac 12, Brașov 500009, România

Opticristal
Oftalmolog
4.7
160 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJX6+54 Brașov, România
+40 368 008 121
opticristal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anca Mihaela
Anca Mihaela2 ani în urmă
Recomand serviciile acestei clinici , dotată cu aparatură de ultimă generație , oferite de o echipă de profesioniști dedicați și implicați.
Cristina Garz
Cristina Garz2 ani în urmă
Nu recomand! Controlul a fost 240 de lei (control la dna. doctor Păcurar Cătălina) timpul de examinare 5 minute. Nu vi se răspunde la întrebări, dacă solicitaţi lămuriri trebuie să faceţi o altă programare. Diagnosticul medicului este unul basic. NU MERITĂ SĂ ARUNCAŢI CU BANII AIUREA. Căutaţi un medic care are timpul şi răbdarea necesară să vă răspundă la toate întrebările!
Alexandra Georgescu
Alexandra Georgescu2 ani în urmă
La clinica Opticristal am intalnit personal profesionist si amabil si servicii de foarte buna calitate. Inca de la telefon am primit informatii complete despre procedura si preturile consultatiei.Am mers la Dl. Doctor Claudiu Dragos, si am ramas foarte impresionata de maniera in care trateaza pacientii. Revin de fiecare data cu incredere, stiind ca voi primi cel mai bun tratament.Felicitari intregii echipe!
Richard ambrus
Richard ambrus2 ani în urmă
Inițial alesesem o clinică din Ungaria dar in cele din urmă m-am operat la Opticristal Brașov, doctorul Lucian Sârbu, mama fiind operată tot la dânsul
Recomand fără nici o reținere 100%
Profesioniști
Bianca Rau
Bianca Rau3 ani în urmă
Încă de la intrarea în clinică am fost întâmpinată de un personal foarte amabil care mi-a oferit ajutorul său. În timpul consultației mi s-au oferit explicații și informații despre cum funcționează ochiul unui om și despre ceea ce se va face/ întâmpla in continuarea consultației și mi s-au oferit răspunsuri clare la întrebările pe care le-am adresat, lucru pe care l-am apreciat mult. De asemenea au fost vizibile profesionalismul, seriozitatea și dedicarea personalului cu care acesta își face meseria de zi cu zi, meserie care din punctul meu de vedere nu este una ușoară. Recomand cu mare drag aceasta clinica tuturor persoanelor indiferent de vârsta.
Andrés A
Andrés A2 ani în urmă
Recomand!
De aproape 10 ani merg in fiecare an pentru consultatii la clinica Opticristal. Am ales aceasta clinica datorita profesionalismului echipei.
Domnisoarele de la receptie te intampina mereu cu zambetul pe buze, sunt bine organizate si atente cu pacientii, de la preluarea apelurilor si realizarea programarilor pana la formalitatile de inregistrare.
De fiecare data mi s-au explicat clar procedurile, consultul realizandu-se in mai multe etape: aplicarea unor picaturi pentru dilatatrea pupilei (timpul de dilatare poate varia si astfel se pot determina anumite afectiuni), urmat de control efectuat de optometrist pentru determinarea reala a dioptriilor iar in final controlul medicului pentru verificarea fundului de ochi, toate aceste proceduri fiind necesare pentru un diagnostic real.
Cornel Gheorghe Stăniloiu
Cornel Gheorghe Stăniloiu2 ani în urmă
MINUNI.
Minunile sunt lucruri, fapte sau stări executate ce nu pot fi explicate într-un mod real al nostru.
Dar, unele minuni sunt făcute cu tehnică de ultimă oră, cu specialiști de cea mai înaltă calificare, și ce este cel mai important, prin dragostea și armonia cu care se lucrează la OPTICRISTAL BRAȘOV prin colectivul de aici.
Una din minuni este evoluția spre foarte bine în urma tratamentului, a problemei de vedere pe care o are soția mea.
Mulțumim OPTICRISTAL BV, mulțumim domnului dr. Claudiu Dragoș.
Silviu Florescu
Silviu Florescu2 ani în urmă
Am apelat la seviciie acestei clinici la recomandarea unui prieten, auzindu-ma ca ma plang de ochelarii mei ca tot nu vedeam cu ei. Am fost multumit de servicille lor, de profesionalismul de care au dat dovada, si de faptul ca se respecta programarile si nu a trebuit sa mai astept dupa ce am ajuns, evitandu-se astfel aglomeratia in clinica, mai ales in perioada asta.
Locații recomandate