/Brasov/Oftalmolog

Best Optic - Codlea

Strada Lungă 141, Codlea 505100, România

Best Optic - Codlea
Oftalmolog
5
219 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PC2X+R9 Codlea, România
+40 771 555 888
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Vranceanu
Mihai Vranceanu2 ani în urmă
Recomand cu încredere, Bestoptic deoarece încă de la intrare esti întâmpinat cu zâmbetul pe buze. Am fost întâmpinat de d-ra Aliss care m-a si ajutat sa aleg ce este mai potrivit pentru mine iar d-na Maghiar Miruna m-a consultat. Profesionalismul de care dau dovada , pe întreg parcursul consultatiei , te asigura ca ai parte de cele mai bune servicii.
Ana anita
Ana anita2 ani în urmă
Am apelat la serviciile Best Optic Codlea pentru fetita mea de 6 ani,vreau sa spun ca personalul a fost foarte amabil,primitor,foarte profi,foarte rabdatoare doamnele cu copiii si explica pe intelesul tuturor,eu ma bucur ca i-am ales.
Anca Gruber
Anca Gruber2 ani în urmă
Best Optic-Codlea merita pe deplin ⭐⭐⭐⭐⭐.Va multumesc pentru seriozitate si profesionalismul de care ati dat dovada.Va recomand cu incredere!Multumesc, d-lor dr.Sonia si Cristina!
OANA Pavel
OANA Pavel2 ani în urmă
Bună ziua am fost astăzi in Cabinetul "BEST OPTIC Din Codlea pentru o consultație și am fost foarte impresionantă de modul de cooperare grija respectul față de fetita mea ca pacient și mine ca mamă, și atenția cu care și-au făcut datoria față de noi ,Va recomandam cu toată încrederea!
Daniela Bardas
Daniela Bardas2 ani în urmă
Echipa Best Optic înseamnă seriozitate, profesionalism, răbdare, amabilitate si precizie in diagnosticarea corectă si completă. Atmosfera de lucru e minunată iar grija pentru clienți este prioritară. Recomand cu caldura!
Alexandra Ioan
Alexandra Ioan2 ani în urmă
cea mai buna echipa prompti,seriosi si foarte dedicati meseriei lor si cu produse si consulati de nota 1000
Adriana Iaru
Adriana Iaru2 ani în urmă
A fost o experiență foarte bună. Controlul a fost foarte bine făcut, în detaliu, iar alegerea ochelarilor a fost foarte plăcută și am avut foarte multe variante. Recomand cu drag!
Mary
Mary2 ani în urmă
Bună ziua,sunt foarte mulțumită, recomand....
Locații recomandate