/Brasov/Oftalmolog

OptiZak

Strada 13 Decembrie nr. 24, Brașov 500199, România

OptiZak
Oftalmolog
5
3 recenzii
3 comentarii
Indicații de orientare
MJ34+J5 Brașov, România
+40 727 700 008
optizak.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Zaharia
Daniel Zaharia2 ani în urmă
Din primele cuvinte simti experienta si profesionalism. Am avut nevoie de ochelari de citit cu protecție la calculator si am primit o varianta excelenta. Ochelarii de soare recomandati de d-na optometrist Camelia sunt perfecți pt zile însorite, pt condus si chiar si pt zile cu ceață.
Recomand OPRIZAK.
Crina Zlota
Crina Zlota2 ani în urmă
Am avut ocazia de a beneficia de un consult oftalmologic de specialitate în cadrul acestui cabinet. Mi s-au acordat mult timp și foarte multe explicații. Am apreciat grija doamnei Camelia de a se asigura că dioptria aleasa este confortabila pentru mine. Mi-a fost recomandata lentila cu protecție pentru calculator care s-a dovedit a fi foarte confortabila pentru munca de 8 ore in fața monitorului. Dacă de obicei aveam nevoie de câteva săptămâni pentru a mă obișnui cu noile dioptrii, de data aceasta totul a fost ok din prima. Recomand cu încredere lentilele cu protecție pentru lumina albastră și în mod deosebit serviciile de calitate și prețurile rezonabile oferite de OptiZak.
Alin Voican
Alin Voican2 ani în urmă
Personalul foarte amabil si profesionist. Mi-am facut ochelari cu protectie pentru calculator si ochelari de soare. Sunt foarte multumim.
Locații recomandate