/Brasov/Oftalmolog

Optimac Calea Bucuresti

langa Raiffeisen Bank, Calea București Nr 54, Brașov 500326, România

Optimac Calea Bucuresti
Oftalmolog
5
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJVF+M7 Brașov, România
+40 771 534 004
optimac.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Lupu
Diana Lupu2 ani în urmă
Recomand Optimac cu toata increderea. Amabilitate, profesionalism, servicii ireprosabile si produse de calitate. Am revenit pentru a doua oara in decurs de câțiva ani si am regasit aceeasi atmosfera placuta, de la un consult optometric amanuntit si totodata gratuit până la consiliere in alegerea ochelarilor cei mai potriviti. Mai mult decat atât, am primit ochelarii noi a doua zi desi termenul de livrare era de câteva zile. Multumesc frumos domnisoarei optometrist Lavinia pentru tot sprijinul acordat. Mult succes in continuare!
Iulia Gindila
Iulia Gindila2 ani în urmă
Am rămas foarte plăcut impresionată de profesionalismul și amabilitatea domnișoarei optometrist Lavinia. O persoană excepțională!
Am avut parte de un consult de calitate și am fost îndrumată și sfătuită cu răbdare pentru a îmi alege ochelarii și lentilele potrivite pentru mine.
Urban Invest
Urban Invest2 ani în urmă
Am intalnit o doamna, Lavinia parca se numea, extraordinar de plăcută, care a dat dovada de profesionalism si care s-a comportat foarte frumos. Felicitari!! Recomand.
Magdalena Anghelescu
Magdalena Anghelescu4 ani în urmă
Am avut parte de o experienta plăcută, de o consultație gratuită și de posibilitatea de a testa lentilele de contact dorite. Recomand cu drag tuturor celor care caută un loc în care să se simtă confortabil.
Laurentiu Ciolanescu
Laurentiu Ciolanescu5 ani în urmă
În sfârșit, am primit astăzi ochelarii! După o căutare care parcă nu se mai termina, prin magazine online / offline și site-uri de anunțuri, prin intermediul eMag, am găsit o echipă de profesioniști: Optimac. Am avut plăcerea să vorbesc cu doamna Mihaela Băjan, care, cu multă atenție, mi-a ascultat doleanțele și m-a ajutat să găsesc ce aveam nevoie. Cu mari emoții am așteptat coletul. Cu și mai mari emoții am desfăcut cutia. Și... Daaa! Sunt ce trebuie! Ma rog... Cu o miiiica excepție, că au un șănțuleț pe ramă, căruia eu nu-i gasesc utilitatea, dar în rest sunt EXACT ce cautam. Nici prea prea, nici foarte foarte, materialul decent, preț decent, iar atenția la detalii și disponibilitatea de a ajuta un client veșnic nemulțumit, vorba aia... priceless. Vă mulțumesc din suflet! Când o să mai am nevoie de ochelari sau când caută prietenii mei, știu pe cine să recomand. Numai gânduri bune, stimata doamnă! Mulțumesc, Optimac! Încă un client mulțumit!
Felicia Gontia
Felicia Gontia5 ani în urmă
Personalul OptiMac , Calea Bucuresti , este deosebit de prietenos si profesionist. Sunt foarte multumita de colaborare. Va multumesc!
Lucian Tarbă
Lucian Tarbă2 ani în urmă
Am fost tratat cu răbdare și am primit sfaturi de calitate.

Recomand!
Teodor Buzoi
Teodor Buzoi2 ani în urmă
Super ok! Din cei 12 ani de zile de când port ochelari, pot sa zic că aici am fost cel mai mulțumit. Preturi mici,o de calitate, personal foarte amabil ! Oferta lunii de acum cu o pereche de lentile de soare gratuite este super ok !
Locații recomandate