/Botosani/Oftalmolog

Centrul Oftalmologic Alpha Botosani

Bulevardul George Enescu nr 1, Botoșani 710172, România

Centrul Oftalmologic Alpha Botosani
Oftalmolog
3.8
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PMR4+4W Botoșani, România
+40 747 100 700
oftalmologiealpha.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Paul-Ciprian
Mihai Paul-Ciprian4 ani în urmă
Un consult de specialitate foarte bun. Nu recomand însă ochelarii pe care îi sugerează acest centru. Mi-am făcut ochelari progresivi cu cele mai scumpe lentile (toate protecțiile posibile, lentile heliomate, cea mai mică zonă de eroare, etc). Am avut însă surpriza să constat că în mașină nu se închid ca să îmi protejeze ochii, așa cum făceau vechile lentile (care au fost cu mult mai ieftine...cam de vreo 7 ori mai ieftine mai exact).
CCA G
CCA G4 ani în urmă
Doamna Cristina Toma mi-a inchis telefonul in nas , atunci cand am cerut mai multe explicatii in legatura cu o consultatie la Dr Popa si mi-a zis, inainte sa inchida telefonul, sa ma duc la Iasi la alt cabinet al domnului doctor, daca nu imi convine cum imi vorbeste. Execrabil comportament!
Elena
Elena4 ani în urmă
Recomand cu drag Centrul Oftalmologic Alpha! Servicii medicale și produse de calitate. Am beneficiat de consiliere, consultație si ochelari de calitate. Mulțumesc mult!
Daniela Froicu
Daniela Froicu4 ani în urmă
Am primit consultanta si servicii profesioniste , personal amabil , recomand cu multă incredere !
George
George4 ani în urmă
Nemultumit de serviciile acordate! Cu indulgenta 3 stele!
Maria Florea
Maria Florea4 ani în urmă
Profesionisti!
Ion Ion
Ion Ion5 ani în urmă
Aglomerat. Spatiul este foarte mic și clienții stau înghesuiți. Nu se respecta ora la care ești programat, putând intra la consultație și după 50-60 minute.Toti știu problemele tale deoarece chiar de la intrare ești chestionat in gura mare, lucru nefiresc.Nu ar trebui sa existe confidențialitatea informațiilor medicale??? Programarea se face din timp. Dr. Popa este bun, însă uneori este obosit și omite unele lucruri.La amiaza face operații, dupa aceea urmează consultatiile. Trebuie să știți ce sa- l întrebați, să verificați dacă în urma consultației va notează toate datele pe fișă, ca sa nu trebuiască să mergeți în alta parte pentru a afla. Doamnele angajate sunt foarte insistente in incercarea de a te face sa comanzi ochelarii acolo ori de a cumpăra macar rame/ lentile. Adaosul comercial este f. mare.In alta parte le găsiți muuult mai ieftin. Undeva jos, ascuns de privirile oamenilor, este un anunț despre adaosul comercial practicat...
Emma
Emma6 ani în urmă
Într-adevăr aici am găsit o echipă de medici dedicați profesiei lor, Iar calitatea serviciilor medicale este cea pe care o merităm cu toții!
Locații recomandate