/Botosani/Oftalmolog

Optik Tataru Botosani

langa Orange Shop, Strada 1 Decembrie Nr. 27, Botoșani 710245, România

Optik Tataru Botosani
Oftalmolog
4.7
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PMW8+8R Botoșani, România
+40 730 880 862
optiktataru.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Cotruță
Alexandra Cotruță2 ani în urmă
Am facut 3 consultatii pana in prezent si de fiecare data, atat domnisoarele de la primire cat si medicul, au fost foarte amabile.
Cosmin sava
Cosmin sava2 ani în urmă
Personal foarte bine organizat
Cip Baetu
Cip Baetu4 ani în urmă
Personal nerespectuos, unele remarci de tipul "chiar vreți să vă păstrați rama no-name?" denotă o lipsă de profesionalism.
Valentina Sumanariu
Valentina Sumanariu5 ani în urmă
0 experienta negativa in ceea ce priveste personalul adica asistentele care fac tot posibilul sa scoata pacientul vinovat fara a tine cont de opinia acestuia.Mi-au vandut rame care nu se mai fabrica de 7 ani ce le aveau in stoc la 2 luni s-au largit cu greu le au reglat un pic,apoi s-au rupt ambele brate.NIci vorba sa le repare sau sa schimbe rama cu toate ca erau in perioada de garantie.Toate 3 as.au sarit cu gura ca copilul este vinovat ca a calcat pe ei,nici vorba de asa ceva.Pentru ca erau in garantie trebuiau sa puna alte rame.sa spuna adevarul ca nu se fabrica modelul respectiv sa puna altceva.dar nu nimic din nou 500ron.nu se poate asa ceva.Respect pt.d-na doctor si rog a se lua masuri pt.asistentele care ar trebui sa ajute pacientii nu sa aiba un comportament asa urat.NU recomand nimanui aceasta firma.nu sunt de buna credinta.
Denis-Paul Matei
Denis-Paul Matei5 ani în urmă
Cei mai buni din oras!
Recomand cu căldură. Nu doar eu, ci toată familia ne facem controalele periodice la ei. Tot de aici avem ramele și lentilele. Servicii la calitate superioară. Personalul este foarte amabil, mereu la dispoziția clienților în orice problemă. 😊
Marcela Zosineanu
Marcela Zosineanu5 ani în urmă
Eu mi.am făcut ochelarii la fete și sunt foarte multumita și de servicii și de personal.... Fetele au fost foarte ok....
Andreea Gradinaru
Andreea Gradinaru5 ani în urmă
Totul la superlativ!!Profesionalism, seriozitate, preturi avantajoase!!Doamnele de acolo foarte dragute si amabile, dna doctor o profesionista!Recomand cu mare drag!
Mihai Ciobanu
Mihai Ciobanu5 ani în urmă
Personal foarte amabil si calificat. Recomand cu incredere.
Locații recomandate