/Bacau/Oftalmolog

Eurooptik Bacau Clinica Oftalmologica

Bloc 7, Strada Ștefan cel Mare 7, Bacău 600356, România

Eurooptik Bacau Clinica Oftalmologica
Oftalmolog
4
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HWG8+46 Bacău, România
+40 234 542 030
eurooptik.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Magdalena Ionita
Magdalena Ionita2 ani în urmă
Niste "profesioniști"!!!!!!!. Cu dna dr nu am nimic deoarece a recunoscut că nu e de competență ei problema mea, dar cu multele domnișoare de la receptie si de prin toată clinica aia de pe Stefan cel mare , sigur am ceva ! prima dată am fost programată la 17 si intru la 18.45 ca la interval de o lună și jumătate ma programează la 14 si ii spun drei de la telefon ca am bebelus in.masina si nu pot astepta mult si.imk zice ca da, se rezolva. programarea era într-o miercuri, sun luni si ma asigur ca nu voi astepta , imi zice ca nu -i problema ca sunt a doua pe lista, ma suna marți ptr confirmare si reamintesc ca nu pot astepta imi spune ca nu voi astepta si vine ziua de miercuri. la 14 fix eram in clinica, doua domnișoare de la receptie își dau coate" cred ca e programarea de la 2". Le spun ca am venit pentru control si ele râzând ca mai sunt 4 persoane înaintea mea si ca mai trebuie sa astept "un picut". Bătaie de joc!!!!! In primul rand stati acolo degeaba, plimbandu-va fetele alea de club si de bar de noapte ca numai a asistente nu arătați si o greață pe voi de parca aveti 7 facultăți si mai luati si lumea la mișto. Păcat de dr Popa ca personalul auxiliar merita nota 1 cu felicitări. Recapitulativ : daca nu aveti ce face acasa, mergeți la o programare la europtik!
Stefan Movila
Stefan Movila2 ani în urmă
O echipă de profesioniști.
Apelați cu încredere dacă doriți o consultație profi . Sfaturi pertinente în alegerea ramelor pt. ochelari
Mirela Tabusca
Mirela Tabusca4 ani în urmă
Ca si servicii a fost foarte ok dar m-a deranjat atitudinea doctoritei Flondor!
Ciausu Iulian
Ciausu Iulian4 ani în urmă
Profesionalism. Personal amabil, orientat spre pacienti.
Monica Miclaus
Monica Miclaus2 ani în urmă
NU RECOMAND ,,DOAMNA DOCTOR"FLONDOR😡😡😡😡.O ATITUDINE CE LASA DE DORIT😡😡😡😡😡😡😡😡.NU ISI ARE ROSTUL IN CLINICA !UN ,,DOCTOR "CE ISI IA SALARIUL DEGEABA😡!SA LASE LOC ALTUL DOCTOR CARE CHIAR ISI FACE MESERIA DE DOCTOR CUM TREBUIE SI CHIAR II PLACE!
Carmen Tataru
Carmen Tataru2 ani în urmă
Am fost la consultație cu copilul de 1 an și 3 luni(copil cu strabism). Pe site-ul lor la oftalmologie copii este specificat ca aparatul PlusOptix poate fi folosit de la vârsta de 6 luni și ca masoara strabismul (unghiul de fixatie),
dioptria (sfera, cilindru, ax) ceea ce nu este adevărat. NU A MĂSURAT NIMIC. Am plătit prețul consultației și am primit "NIMIC",doar o recomandare pentru anestezie la o clinica privata din București. Mi s-ar fi părut corect și profesionist din partea clinicii sa mi se propună sa mai încercăm odată, cu acest aparat minune, într-o alta zi... poate, poate. Am plecat total dezamăgită. Aveam nevoie de o măsurătoare orientativa de la acest aparat. NU A MĂSURAT NIMIC, nici măcar o dioptrie orientativa... De axul cilindrului (dacă ar fi fost nevoie) nici nu poate fi vorba. Copilul a fost destul de cooperant(având în vedere ca are 1 an) la început, după care a început sa își piardă interesul(in mod evident) asa ca nu puteți da vina pe copil.
Solomon Gabriel
Solomon Gabriel2 ani în urmă
Recomand cu încredere ! Personal amabil, doctori profesioniști.
Daniela Doroscan
Daniela Doroscan2 ani în urmă
Locații recomandate