/Bacau/Oftalmolog

OPTIC PLUS

Strada Ștefan cel Mare 1, Bacău 600356, România

OPTIC PLUS
Oftalmolog
4.6
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HWF8+Q7 Bacău, România
+40 234 511 989
opticplus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Teodora Vrabie
Teodora Vrabie2 ani în urmă
Calitate, seriozitate, rapiditate și cele mai bune sfaturi! Recomand ❤️
Ion Gurin
Ion Gurin4 ani în urmă
Nu aș putea să zic că mi-a plăcut în mod deosebit. Am găsit o ramă frumoasă pentru ochelari, dar a trebuit să cumpăr și lentilele de la ei, deși nu îmi ofereau ceva extraordinar, pentru că nu vând separat..
Ghostjojo
Ghostjojo5 ani în urmă
Venim la consultatie pentru ca domnul doctor sa ne spuna ca nu vom mai putea vedea toata viata si ne trimite la analize la un laborator care tine tot de dansul. Facem analize si control la alt medic care ne spune ca nici vorba de asa ceva si singura problema majora este ca avem Strabism. Cand ne-am intors sa vedem de ce nu sunt aceleasi rezultate au fost foarte nesimtiti si nu au vrut sa schimbe macar dioptriile date de prima data,acestea fiind incorecte ... normal! Cum poti tu ca doctor sa dai dioptrii unui copil despre care tu ai spus ca nu va mai vedea toata viata cu un ochisor si ca sufera de o boala foarte grava pentru care nu exista tratament. Felicitari! Este vorba despre domnul doctor Manolache Cristian! Felicitari domnul meu! Nu doar ca am vazut un copil distrus dar din punctul meu de vedere nu va puteti numi "doctor"! Pentru voi este importat banul. Cum el nu va dat nici o atentie ... si consultul si diacnisticul a fost pe masura! Va doresc din tot sufletul sa aveti copii si sa treceti prin aceleasi lucruri si trairi! Dumnezeu este sus si nu doarme!
Alexandru Zaharia
Alexandru Zaharia5 ani în urmă
O atmosfera plăcută și o atitudine profesionista!
Daniel Chiper
Daniel Chiper5 ani în urmă
Constantin Gheorghe
Constantin Gheorghe7 ani în urmă
Recomand, in special cabinetul de langa Spital. E un doctor in varsta acolo, profesionist si amabil. Au scule moderne, f curat, placut si produse de la preturi ok pana la calitate de top.
Mihai Hogea
Mihai Hogea2 ani în urmă
Sun mulțumi de întreg pachetul, de la consultație până la ochelai, am întâlnit oameni cu experiență în domeniu, cea ce se vede din primele discuții, fiind purtător de ochelari pot spune că am încercat mai multe centre oftalmologice, dar când intru la OPTIC PLUS, pot spune că mă simt ca acasă.
Recomand cu incredere!
Mih
Mih2 ani în urmă
Produse excelente si servicii impecabile
Locații recomandate