/Cluj/Notar

Popa Ionuţ Florin

Strada Republicii 28, Cluj-Napoca 400015, România

Popa Ionuţ Florin
Notar
4.2
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH7Q+P3 Cluj-Napoca, România
+40 264 439 010
ionut-popa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdana Corcoz
Bogdana Corcoz2 ani în urmă
Am avut mai multe probleme de rezolvat, iar stiind ca trebuie sa ma ocup de multa birocratie am mers putin cu inima stransa, ca atunci cand mergi la banca sau la doctor si stii ca pot fi unele lucruri care te pot depasi.

Insa chiar de la intrare m-a intampinat o doamna cu un zambet cald si prietenos, care mi-a explicat pe indelete toti pasii care trebuie facuti.

Dupa ce am stabilit data programarii, am rezolvat cu "hartogaria" in mai putin de 30 min, pentru ca am descoperit un personal profi, deschis si eficient.

Recomand cu incredere echipa de notari Popa Dorobantu si Asociatii.
Delia Mihut
Delia Mihut2 ani în urmă
Am apelat la serviciile acestui birou notarial in repetate randuri, de fiecare data fiind multumita de serviciile biroului.
Recomand!
Daniel Duma
Daniel Duma2 ani în urmă
Servicii notariale excepționale, profesionalism, disponibilitate și promptitudine în rezolvarea problemelor juridice. Recomand cu încredere !
Cosmin Jeler
Cosmin Jeler3 ani în urmă
Foarte slab, contract cu o gramada de probleme pentru care a trebuit sa platim tot noi corecturile. Unii ar putea spune ca e datoria oamelor sa fie atenti la ce semneaza, insa majoritatea oamenilor nu stiu la ce sa fie atenti decat eventual sfatuiti de un avocat. Parerea mea totusi e ca de banii incasati, notarii ar putea pune 2-3 intrebari de baza despre specificul contractului inainte sa autentifice acele modele de contracte in care asistentii doar completeaza datele partilor implicate.

De asemenea, la ridicarea contractului am fost tratat foarte nerespectuos de catre una din asistente.
Laura Geanina
Laura Geanina3 ani în urmă
Sunt neprofesionali, am sunat de vreo 3 ori la birou si de fiecare data mi se spunea sa dau mail cu cererea mea. Am dat mail, trec si 2 ore nici un raspuns..trebuie tot eu sa sun sa le spun vedeti ca am dat mail uitați-vă in inbox.
Gresesc contracte...in mod normal se poate cere contractul final pentru citire cu o zi inainte, la ei nu...poti sa il vezi cel tarziu in ziua semnării când daca mai ai "norocul" sa descoperi ceva gresit ajungi sa petreci o zi intreaga in bancă...trimite contractul refacut la banca asteapta aprobarea toate acestea dureaza...Per total o duzina de oameni pe acolo prin birou dar toți sunt prea ocupați ca sa aibă grija de clienții "acestia mici".
Cristian Albu
Cristian Albu4 ani în urmă
I-am sunat si discutia a fost in felul urmator. Buna ziua, as dori..nu apuc sa zic ca mi se spune ca "nu lucram". Ok dar nu sunteti birou notarial? ba da dar nu lucram. Pai si atunci de ce raspundeti la telefon? Pai pot sa va inchid. No dragilor astia sunt. Succes cu ei :)
Souca rodica andreea
Souca rodica andreea2 ani în urmă
Lucrez cu dl notar Popa, din 2007, iar cu restul echipei ne-am intalnit pe parcurs, si am colaborat eficient si nemaipomenit de-a lungul anilor. Pot spune cu certitudine si incantare ca e de departe cel mai competent cabinet notarial cu care am colaborat de-a lungul carierei mele, asta in contextul in care lucrez frecvent cu notari din toata tara si in chestiuni dintre cele mai complicate si....oneroase. De-a lungul anilor au fost multe situatii complicate , imposibile aparent, ce necesitau solutii corecte si ingenioase de tehnica juridica si in colaborare cu dl. notar niciodata nu am dat gres, iar clientii nostri au fost extrem de multumiti. Prin urmare pot sa afirm ca de la cele mai complexe si dificile situatii juridice de descalcit si acte juridice de intocmit, la cele curente, de o complexitate mai redusa, toate s-au efectuat impecabil si cu o precizie, corectitudine si valoare de mare clasa. Afirm acest lucru prin prisma unui client care nu are nevoie ocazional de un act notarial, ci care deruleaza un volum mare si complex de acte juridice in domeniul imobiliar, administrativ, civil si comercial.
In ceea ce priveste echipa dlui notar si al asociatiilor acestuia, nu am decat cuvinte de lauda si apreciere, extrem de profesionista, competenta, precisa, eficienta plina de resurse si surprinzator de adaptabila realitatilor fiecarui client, pe scurt, o colaborare de exceptie.
Recomand cu multa caldura , si insistenta chiar, serviciile acestei societati profesionale notariale avand certitudinea ca fiecare nou client va fi multumit cel putin asa cum sunt si eu ca profesionist , dupa 15 ani de colaborare.
Toni Pop
Toni Pop2 ani în urmă
Am așteptat aproape 1 oră desi aveam programare iar când a venit notarul , pe fugă, ne-a pus să semnam actele in sala de așteptare. Când am cerut explicații privind conținutul actelor a răspuns deranjat si ușor arogant (cum ne permitem să cerem atâtea explicații, nu vedem că suntem in întârziere si este aglomerat ?) asta după ce ne-au ținut 1 oră in sala de așteptare. Experiență foarte neplăcută. Nu recomand si nici nu revin!
Locații recomandate