/Cluj/Notar

Gorun & Asociații

Strada Regele Ferdinand 5, Cluj-Napoca 400110, România

Gorun & Asociații
Notar
4.4
100 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QHCQ+HV Cluj-Napoca, România
+40 372 763 760
gorunsiasociatii.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mircea217 zile în urmă
Am avut o experiență neplăcuta cu secretara Lara Marc care mi a supraevaluat masa succesorala și a ieșit o suma la succesiune cu 5000 lei peste prețul pietei ! Bineînțeles ca am renunțat când am aflat de fapt ,,șmecheria ,, și am pierdut avansul. Asta e. Niste țepari
Sorin Ticlea
Sorin Ticlea2 ani în urmă
Deși am avut programare, a trebuit să aștept o oră!!!
Ioana Ioana
Ioana Ioana2 ani în urmă
Recomand!Servicii de calitate,seriozitate,
foarte punctuali!
Desideriu Vasil-Rus
Desideriu Vasil-Rus2 ani în urmă
Amabilitate , prontitudine . Actele rezolvate în scurt timp .
Dragos Checiches
Dragos Checiches2 ani în urmă
De fiecare data aceeasi experienta minunata. Revin cu placere aici deoarece am fost tratat cu grija si de cele mai multe ori am fost inteles daca am avut circumstante dificile. O data in drum cu masina din Budapesta m-au asteptat 30 min peste program. De data asta mi-au prelucrat documentele mai repede ca sa pot prinde un zbor spre Basel. Minunati tot timpul! Multumesc mult!
Ioan Ggrig Steopan
Ioan Ggrig Steopan3 ani în urmă
Cine crede ca acesta e un sediu notarial se insala, e o casa conspirativa unde fratii masoni din Cluj-Napoca pun la cale nelegiuri pe calea instantelor de judecata, a primariei, prefecturii si a politiei.
Sonia Hendli
Sonia Hendli2 ani în urmă
Am colaborat cu aceasta societate notariala pentru un dosar de succesiune. Spre surprinderea mea totala. desi par foarte bine pregatiti, nu sunt complet transparenti legat de onorariu. In conversatiile legate de costuri l-au denumit "taxe". Ulterior am aflat ca nu sunt taxe de fapt. Este vorba de onorariul lor. Mentionez ca toate impozitele au fost achitate separat, deci nici vorba sa achite taxe in numele nostru.
Mai mult decat atat, ne-au promis documentul in format electronic cu cateva zile inainte de semnare, L-am primit cu 2 ore inainte, cand nu mai puteam anula intalnirea.

La final ne-am trezit cu un onorariu de 3 ori peste pretul pietei.

Ca si client, mi-as fi dorit transparenta de la inceput legata de costul total al dosarului. Simt ca am fost pacalita si am aflat in ultimul moment.

Nu voi mai colabora niciodata cu ei.
Stefan Horodnic
Stefan Horodnic2 ani în urmă
Deşi am trimis toate actele cu 2 zile înainte, procura nu a fost gata în timp pentru programare şi a fost necesar sa mai pierd o oră în aşteptare.
Emil Rad
Emil Rad2 ani în urmă
Incompetenta totala e cuvantul care caracterizeaza cel mai bine activitatea domnului Gorun. Obtinerea unui extras cf a durat fix 14 (paisprezece) zile si a fost finalizata abia dupa cateva interventii telefonice, interventii in cursul carora acest domn a mintit cu multa seninatate.
Din punctul meu de vedere notarul e profesionistul care ajuta clinetul necunoscator sa respecte in totalitate prevederile legii, dar acest domn nu a fost capabil sa respecte nici macar regulile bunului simt.
Astfel de personaje nu ar trebui sa profeseze intr-un domeniu in care respectabilitatea este extrem de importanta.
O stea e mult prea mult ....
Locații recomandate