/Cluj/Notar

Notar Public Chiș Mihaela Liliana

Strada Regele Ferdinand 10, Cluj-Napoca 400110, România

Notar Public Chiș Mihaela Liliana
Notar
4
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHCQ+PW Cluj-Napoca, România
+40 756 713 736
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Imre Székely
Imre Székely2 ani în urmă
Amabilitate și profesionalism.
George Bina
George Bina2 ani în urmă
Promptitudine si profesionalism!
Raduniko kio
Raduniko kio2 ani în urmă
Foarte sincer va spun nu pierdeti timpul vostru contactand acest "biron notarial" este de fatada doamnele din aceasta habarnau ce au de facut inclusiv doamna notar -5 stele
Zsolt bodis
Zsolt bodis2 ani în urmă
Foarte mulțumit. Un birou notarial excelent. Mara Cotuiti de la recepție a fost amabila și mai tot timpul disponibila via email sau telefon; iar Doamna notar Chiș Mihaela o profesionistă de excepție.
Recomand!
Best in town.
Catalin Baciu
Catalin Baciu2 ani în urmă
Am avut o intalnire pentru semnarea unui antecontract cu domnisoara Diana Chis, super amabila, deschisa si profesionista. In schimb cand am intrebat-o pe domnisoara bruneta de la receptie(cea mai apropiata de usa) ceva mi-a raspuns, citez:”trebuia sa fi atent la ce ti-a spus notarul”.

Inainte de a ma enerva, am zis ca nu merita pentru ca dansa este doar o receptionista limitata si are si ea frustrarile ei.

In fine, in afara de receptionista obraznica, cabinetul notarial Chis are un design foarte frumos si mi-au dat o senzatie de profesionalism.

Later edit. Revin cu o completare: am fost sunat de doamna secretara de la biroul notarial pentru a-si prezenta sincerele scuze pentru neplacerile provocate. Dansa si-a cerut scuze si a spus ca vor lua masuri. Referitor la intrebarea mea, doamna Gabriela(?) mi-a raspuns foarte amabil si m-a lamurit in legatura cu actul aditional. Am modificat recenzia la 4 stele.
Troanca Bogdan
Troanca Bogdan2 ani în urmă
Profesionalism si atmosfera relaxata!
Doamna notar si-a facut timp sa vina sa explice pe intelesul tuturor atat promisiunea de cumparate cat si contractul la final. De atunci apelez doar la ei si recomand biroul tuturor.
Georgiana Sevastre
Georgiana Sevastre2 ani în urmă
Am achizitionat un apartament si m-am inteles cu vanzatorul ca plata sa se faca la cursul euro din ziua semnarii. Avansul de 15% din apartament achitat cu 1 an inainte de semnarea CVC nu mai valora 15% din valoarea apartamentului. Diferenta pana la 15% era in jur de 7-800 de lei si era datorata variatiei cursului euro.
Restul de plata i-am achitat din credit ipotecar. Evident ca orice banca ofera doar 85% din valoarea apartamentului ,iar acea diferenta de 7-800 de lei trebuia suportata de noi.
Dezamagirea principala a fost ca doamna notar mai semnase inainte zeci de contracte in aceeasi situatie cu noi si stia despre aceste situatii ce pot aparea, insa ne-a prezentat doar posibilitatea de a accepta sa semnam fara a achita diferenta de pana la 15% din valoarea apartamentului pentru ca mai apoi,cand am fi realizat ca banca nu poate acoperi intreaga suma ramasa, sa revenim la notar, sa achitam alte taxe notariale (care am inteles ca erau tot cam de 800 de lei ), pentru a echivala restul de plata.

Am achizitionat apartamentul cu prietenul meu si mi se parea normal sa primim 2 CVC insa ne-am trezit ca primim doar 1. Cand am cerut sa ne mai dea o copie ne-au aruncat peste geam un alt contract si au reactionat extrem de neprofesional!

M-au mintit ca opinia notariala nu o pot intocmi decat cei de la biroul notarial cu care semnam contractul insa nu este asa. Au spus acest lucru doar pentru a achita toate cheltuielile posibile doar in contul lor.

Nu recomand in primul rand pentru nerespectarea clientilor si pentru atitudinea nepotrivita. Nu recomand pentru dorinta de a pacali oamenii care nu au cunostinte juridice si de a-i pacali sa plateasca acte aditionale.
Lucian Mesaros
Lucian Mesaros2 ani în urmă
Preturi nesimtite! Pentru un amarat de contract de comodat pfa, caruia unui operator PC, cu cunostinte minime i-ar lua 1h sa-l redacteze, costa 350 lei cu TVA. Si in plus, la plecare, din curtoazie neprofesionala, uitati ce dosar mi-au dat. Zici ca l-au scos din strafundul propriului dezgust. Sa va fie rusine!
Locații recomandate