/Bucuresti/Notar

Birou Notarial Mincu Catalin

Bulevardul Constantin Brancoveanu nr. 14, bl. B5, sc. 4 Parter, București 041449, România

Birou Notarial Mincu Catalin
Notar
4.3
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94V5+4Q București, România
+40 31 425 7361
sites.google.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Teodor Tabirca
Teodor Tabirca2 ani în urmă
Am avut parte de o experiență plăcută, eficientă și productivă - nu s-a pierdut timpul, problema mi-a fost rezolvată într-un mod foarte prielnic și recomand oricui serviciile de notariat al dl-ui Mincu!
Alexandru Dascalu
Alexandru Dascalu2 ani în urmă
O experiență plăcută, mi s-a explicat totul de la început, care sunt procedurile și am fost îndrumat sa iau cele mai bune decizii, cu siguranță o sa revin in viitor!!! Apelați cu încredere, mai ales că prețurile sunt accesibile!
Raluca Petcu
Raluca Petcu2 ani în urmă
Doamna este foarte drăguță și amabilă. A fost primul notar la care am sunat si ne-a vorbit frumos si la telefon si ne-a explicat ce trebuie să facem pentru a ajunge pregătiți la dumneaei și sa nu facem 1000 de drumuri. Ori de câte ori am avut o întrebare am sunat cu încredere și mi-a răspuns foarte frumos.
Prețurile accesibile, dacă e sa compar cu alte locații, și merită orice bănuț când omul știe să îți vorbească. Până și doamna de la bancă a fost plăcut impresionată de comportamentul si promptitudinea de la notar.
Recomand cu tot dragul!
Lidia Georgiana Dumitrascu
Lidia Georgiana Dumitrascu2 ani în urmă
N-as fi acordat nicio stea dacă s-ar fi putut. Totala lipsa de neprofesionalism și după cum este menționat și in comentariile anterioare, ești tratat ca pe o sluga in acest așa zis birou notarial. Ești taxat încă odată pentru Greșelile lir de redactate. Merita închiși!
Cristina Nedelcu
Cristina Nedelcu2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumită de serviciul pretate si de personalul biroului. Da fiecare dată lucrurile au decurs perfect. Recomand tuturor acest birou.
Catalin Alexandru Veghiu
Catalin Alexandru Veghiu2 ani în urmă
Pe mine nu ma intereaza ca e un notar, in definitiv ei presteaza un serviciu, vand pe bani o calificare. Desi trebuia sa ridic documentele la 12, e 12:47 si cica mai dureaza 5 minute, asta in conditiile in care le-am lasat actele de la ora 10:00 si am platit 285 de lei pe 3 mizerii de declaratii la ONRC. Mergeti in alta parte, oameni buni, astia sunt oleaca nesimtiti. Luasem cartea de vizita, poate mai am nevoie de ceva, ca au fost tare draguti cand am platit. Direct in cel mai infect cos de gunoi se pe strada am aruncat-o. 😂😂
Serban Gorcea
Serban Gorcea2 ani în urmă
Servicii foarte bune, pe baza de programare (nu exista timp de asteptare) si documentele se pot transmite prin email ceea ce inseamna un drum in minus. De asemenea comunicarea a fost foarte buna, am fost contactat pentru confirmarea programarii iar totul a decurs asa cum am stabilit.
Rares Mincu
Rares Mincu2 ani în urmă
Datorita coincidentei de nume am ales acest notariat, si mai ales ca era foarte aproape de mine.
Am avut o experienta foarta buna, totul s-a rezolvat foarte repede si am avut eu o mica greseala in care mai trebuia sa aduc un act dar il uitasem. Doamnele sunt extrem de amabile, domnul notar stie ce face, m-au rugat sa verific chiar si de 2,3 ori daca toate datele sunt in regula si da, au fost!
Locatia este accesibila, gasesti locuri de parcare, foarte curat spatiul iar preturile pot spune ca nu reflecta atat de bine calitatea serviciilor. Alti notari imi cerusera dublu sau chiar triplu.
Am sa revin de fiecare data aici!
P.S. La un notar se vine cu toate actele, daca faci scandal cand nici tu nu stii ce vrei sau mai distractiv, nici nu stii la ce notar te-ai prezentat si lasi review-uri negative la alt birou notarial, incearca un exercitiu, priveste-te in oglinda si intreaba-te, cat sunt de ....... ?
Locații recomandate