/Bucuresti/Notar

BIROU NOTARIAL BRISCAN MIHAELA RUXANDRA

3, Bucuresti, Calea Vitan 8, București 031296, România

Notar
4.8
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4CF+QH București, România
+40 721 941 921
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalina Țăranu
Catalina Țăranu2 ani în urmă
Am ales notariatul pe baza review-urilor anterioare, insa am gasit aici multa lipsa de profesionalist. Mi-au gresit actele de 2 ori, o data cnp gresit, o data alta informatie. Documentele nu le-a revizuit nimeni inainte pentru corectitudinea datelor, doamna notar statea de vorba la telefon cu privire la pisica ei, iar la final mi-au gresit si facturile. Una din secretare constant artagoasa atat la telefon cat si fata in fata, tot dansele nemultumite de faptul ca le-am cerut sa fie mai atente, deoarece actele nu erau corecte!! La final am cerut sa trec din nou prin informatii, de teama altor greseli - m-au evacuat in receptie sa fac asta pentru ca au clienti care asteapta. Lipsa de responsabilitate, de profesionalism, de asumare a calitatii muncii. Dar prompti la incasat bani! Nu recomand.
Adela Nicolescu
Adela Nicolescu2 ani în urmă
Personal foarte amabil si prompt. Intotdeauna cu zambetul pe bune. Bravo!
Roxana I
Roxana I4 ani în urmă
Profesionalism, meticulozitate, corectitudine, minte deschisă, aplecare asupra documentelor până la substrat, analiză la virgulă. Sunt caracteristici ale echipei Notariatului Mihaela Ruxandra Briscan ce mă determină să o recomand tuturor celor ce doresc să încheie acte notariale impecabile. Este un loc sigur, in care drepturile şi interesele îţi sunt apărate!
Cudritescu Victor
Cudritescu Victor4 ani în urmă
Atât dna Notar Brișcan cât și colegii dumneaei, formează o echipă compactă ce răspunde cu succes nevoilor din aria notarială, a tuturor celor ce apelează aici.
#contabilitate Pro antreprenor
#contabilitate Pro antreprenor4 ani în urmă
Un birou notarial cu servicii asigurate de doamne super drăguțe și amabile. Recomand cu multă încredere!
Eugen Great
Eugen Great5 ani în urmă
Notarial public Mihaela Ruxandra Briscan este unul dintre cei mai conștiincioși, meticuloși, bine pregătiți, corecți notați din București. Orice fel de act întocmit de doamna notar Mihaela Ruxandra Briscan întrunește sigur toate exigențele legale și nu a fost niciodată contestat sau anulat de vreo instanță de judecată. Un notar excepțional!Recomand cu mare încredere și căldură.
Andreea Ilie
Andreea Ilie5 ani în urmă
Competentele analitice, comunicarea eficienta, buna organizare și adoptarea unui comportament etic caracterizează echipa Notariatului Mihaela Ruxandra Briscan.
Am sa revin cu încredere!
Sorin Blaga
Sorin Blaga2 ani în urmă
Un notar serios, profesionist si cu mult bun simt.
Locații recomandate