/Tulcea/Muzeu

Sat Pescăresc Tradițional

Strada Murighiol Kilometrul 2, Tulcea, România

Sat Pescăresc Tradițional
Muzeu
4.4
821 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5R8W+R2 Tulcea, România
+40 240 532 170
satpescaresctulcea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Ramona M.
Ramona M.2 ani în urmă
Superb acest loc! Merită vizitat dacă ajungeți în zonă! Prețul biletului este de doar 10 lei pentru adulți, iar acolo este o liniște și o frumusețe de nedescris. Dacă vreți să vă amintiți de copilărie și să vă încărcați bateriile în căsuțele răcoroase sau pe prispa lor, cu o priveliște superbă spre Deltă, aici trebuie să ajungeți :)
Grosu Alina
Grosu Alina2 ani în urmă
Ai ocazia sa vezi gospodăriile celor 3 brațe, Chilia,Sulina,Sf.Gheorghe, morile de vânt cu pale din lemn și cu panze.Cu 10 lei prețul unui bilet chiar se merita!
Adrian Pop
Adrian Pop2 ani în urmă
Foarte frumos organizat, este o oglinda a Deltei, reproducând case tradiționale din diferite sate reprezentative. Chiar și aleile reproduc bratele Dunării.
Daniel Munteanu
Daniel Munteanu2 ani în urmă
Interesant, merita vizitat!Exista si restaurant dar din pacate nu l-am testat.
Cand am ajuns mi s-a spus ca s-a incercat reproducerea celor 3 brate ale Dunarii si localitatile aferente. Totusi,ce nu inteleg eu nici acum este de ce nu sunt in ordinea corecta?!Casuta Periprava de exemplu este situata intre Ceatalchioi si Chilia Veche dar geografic este ultima localitate de pe bratul Chilia.
Andreea Iulia Balint Codrean
Andreea Iulia Balint Codrean2 ani în urmă
O foarte buna initiativa. Frumos amenajat . Peisaj frumos.

Mi-as fi dorit un suvenir, dar nu exista asa ceva.
USURELU DANIELA
USURELU DANIELA2 ani în urmă
Un loc frumos amenajat, specific zonei Delta Dunării! Recomand o vizită în acest sat tradițional!
Luigi Ignat
Luigi Ignat2 ani în urmă
Daca sunteti in vizita in orasul Tulcea pt 2-3 zile, ar cam merita vizitat pt ca, din pacate in afara de un alt monument al eroilor, si acvariu, noi nu am mai gasit ce sa vizitam. De muzeele de istorie/arta nefiind interesati. Sunt aproximativ 15 casute diferite la exterior reprezentand cate un sat de pe fiecare brat al dunarii. La interior, ca mobilier multe sunt asemanatoare. Din pacate era f pustiu, dar merita de vizitat.
Emil Nechifor
Emil Nechifor2 ani în urmă
La 5-6 km de Tulcea, aproape de șoseaua spre Mahmudia, există un mic “sat” inedit, cu mai multe clădiri, copii ale unor case tradiționale dobrogene, două mori și o cladire cu elemente de cult ortodox, amplasate în jurul unor alei care desenează traseul celor trei brațe ale Dunării, în zona deltei. Arhitectură caselor și interiorul lor, care poate fi vizitat, alcătuiesc un mic muzeu în aer liber, oferind vizitatorului câteva ore placute, relaxante și instructive. Locul pe care este amenajat satul, se ridică deasupra unei zone interesante un fel de mini-delta neamenajată, care se întinde pînă aproape de Tulcea.
Locații recomandate