/Mures/Muzeu

MUZEUL DE ISTORIE SIGHISOARA

Piața Muzeului 1, Sighișoara 545400, România

MUZEUL DE ISTORIE SIGHISOARA
Muzeu
4.6
206 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6Q9V+P9 Sighișoara, România
+40 265 771 108
paginiaurii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 9–15
Mirecuri: 9–15
Joi: 9–15
Vineri: 9–15
Sâmbătă: 9–15
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Emi 99
Emi 992 ani în urmă
Foarte interesant fiind amplasat in Turnul cu ceas. La ultimul etaj se poate admira panorama orasului. Mi-au placut plăcuțele metalice cu directiile si distantele diferitelor orase care se regăsesc fixate pe balustrada!
Gabriela Travels
Gabriela Travels2 ani în urmă
Multa istorie, povesti interesante și exponate impresionate. Prețul biletului este de 16 lei
Iulian Sarbu
Iulian Sarbu2 ani în urmă
Merita vizitat!
Balan Mircea
Balan Mircea2 ani în urmă
E situat in Turnul cu ceas din Sighisoara.Muzeul are colectii ce se gasesc in sali tematice: arheologie,etnografie,farmacie si instrumentar medical,mobilier din diferite perioade istorice,mestesuguri si bresle,ceramica transilvaneana,ceasuri de epoca si elemente de orologerie.La ultimul nivel al Turnului cu ceas,balconul ofera o imagine panoramica a orasului Sighisoara. Pretul este de 16 lei pentru adulti si 4 lei pentru elevi. Merita sa il vizitati daca ajungeti in Sighisoara!
Maria Balan
Maria Balan2 ani în urmă
Este amplasat in Turnul cu ceas din Sighisoara.Muzeul e structurat pe colectii grupate in sali tematice: arheologie,etnografie,farmacie si instrumentar medical,mobilier din diferite perioade istorice,mestesuguri și bresle,ceramica transilvaneana,ceasuri de epoca si elemente de orologerie.La ultimul nivel al turnului,balconul ofera o imagine panoramica a orasului Sighisoara.Pretul e de 16 lei la adulti si 4 lei la elevi. Merita sa il vizitati!
Vlad
Vlad4 ani în urmă
Turnul cu Ceas care stăjuiește intrarea principală în singura cetate medievală încă locuită din Europa este o construcție ridicată în secolul al XIV-lea cu o înălțime de 64 de metri. Ca o curiozitate, Turnul cu Ceas a fost gravat în anul 2008 pe prototipul monedei euro românești de 2 euro, fără putere de circulație, destinată colecționarilor.
Bianca Puscas
Bianca Puscas6 ani în urmă
E bun să nu îți fie groază să urci doar în turn pe scari simple.
Dar se gasesc multe obiecte antice și interesante de văzut👍
Alina Nica
Alina Nica2 ani în urmă
Muzeul are câteva colecții, cea de vase farmaceutice e cea mai frumoasă. Dar sunt și altele ce merită văzute. Ultima experiență e vederea din turn. Nu există vizită în Sighișoara medievală fără vizită în Turnul cu Ceas.
Locații recomandate