/Prahova/Maseur

Cabinet Terapie CRIDO THERAPY

Strada Decebal 30, Ploiești, România

Cabinet Terapie CRIDO THERAPY
Maseur
4.8
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2WC+VV Ploiești, România
+40 728 193 274
crido-therapy.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Cabinet Terapie CRIDO THERAPY
Luni: 16–20
Marți: 9–13
Mirecuri: Închis
Joi: 9–13
Vineri: 9–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mariana Isac
Mariana Isac1 an în urmă
Un loc excepțional , unde ești întâmpinat cu multă căldură și empatie și ești tratat cu un profesionalism desăvârșit . In momentul în care ai pășit acolo , ai senzația că ai pătruns în altă dimensiune , în care durerile , grijile și stresul dispar în totalitate . Dacă recomand ????DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !♥️♥️♥️
Aura Magdalena
Aura Magdalena2 ani în urmă
Saptamana trecuta am fost prima data la terapie la Cristian. Pentru ca de 3 luni nu mai puteam merge decat leganat, taraind picioarele si bazinul, cativa metri prin casa. Trei sedinte de terapie, plus practica zilnica si exercitiile recomandate de el, iar progresele sunt de acum evidente si notabile. Ieri am putut face o plimbare de 500 de metri ! Este drept, in mers lent si cu pauze, dar fara sa mai schiopatez.

Cateva impresii generale:

Cristian iti ofera terapia care ti se potriveste. Pentru ca foloseste tehnici multiple din domenii terapeutice diferite. De asemenea, stie unde inceteaza munca terapeutului - si unde trebuie sa fie efortul (constient) al pacientului.

Da, in cursul terapiei, te invata si ce/cum sa lucrezi singur. Asa te ajuta inclusiv sa iti dezvolti predispozitia spre efort. Muuult efort si disciplina. Ca aici e partea dificila: sa lucrezi tu cu tine, si anume in conditii "vitrege", adica: te doare, te misti greu, ti-e greu sa-ti vezi de viata, dar esti nevoit sa. Si, in pofida acestor avataruri (sau tocmai datorita lor ?), te mobilizezi cu TOATE resursele tangibile si intangibile, resurse care se afla in tine. TU esti resursa. Iar Cristian abordeaza si aceste dimensiuni in cadrul terapiei.

Important: conteaza foarte mult ca terapeutul sa vrea ca tu sa progresezi independent in procesul de vindecare. Aceasta este atitudinea corecta si benefica a unui terapeut fata de pacient. Si acesta este terapeutul despre care povestim :) Desigur, trebuie sa vrea si ... Grivei (pacientul). Iar toate cu voia Domnului.

Voi reveni. Multumesc, Cristian !
Doamne ajuta !
Mihai Adrian
Mihai Adrian4 ani în urmă
Violeta Burlacu
Violeta Burlacu2 ani în urmă
A fost minunat, m - a salvat de o durere groaznică de spate.PSeriozitate si profesionalism sunt cuvintele potrivite pentru a descrie experienta.
Florin-Ionut Ogica
Florin-Ionut Ogica2 ani în urmă
Profesionalism maxim și o recuperare mult mai rapida decât m-as fi așteptat.
Recomand cu mare încredere!
Mihai Rinciog
Mihai Rinciog2 ani în urmă
La superlativ fara cuv8nte
BANITA FLORENTINA DOINA
BANITA FLORENTINA DOINA2 ani în urmă
Sunt fericita si binecuvantata pentru ca este sotul meu. Am terapeutul cu mine pretutindeni. Multumesc! Cu recunostiinta!
Madalina Puica
Madalina Puica2 ani în urmă
Locații recomandate