/Prahova/Maseur

Hotel Cota 1400

Sinaia, România

Hotel Cota 1400
Maseur
4.1
4 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9G49+6V Sinaia, România
+40 244 314 990
hotel-cota1400.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adrian Adrian
Adrian Adrian2 ani în urmă
In primul rand drumul o pacoste ca pe vremea de mult trecuta totul este in paragina.
Noroc de teleferic si telegondola.
Restaurante mici ne accesibile celor cu copii parerea mea iar sus la 2000 locul frumos aranjat dar mancare ffoarte slaba fffoarte sărată dar oameni de acolo foarte politicosi destul de curat pentru un loc asa de populat .
Se poate si mai bine prentru ca pretul este destul de mare si mai vin si copii care prefera sa nu manance acolo in creerul munților .

In rest destul de acceptabil dar terasamentul si locurile de parcare o mare nenorocire masini parcate peste tot si unde nu-ti trece prin cap .
In rest plimbarea contează
Rudolf S.
Rudolf S.2 ani în urmă
Peisaje frumoase , aer curat , hotel Cota 1400 este închis , parcarea la hotel Cota 1400 , 20 Ron . Foarte aglomerat la cât de scump este . Și totuși merită efortul de a urca până la Cota 1400 . Funcționau și telegondola , telecabina și telescaunul far nu erau aglomerate .
Petruta Moga
Petruta Moga2 ani în urmă
Desi am prins o vreme posomorata a fost ok exista terase unde poti sa mananci ceva peisaj superb aer curat liniste
Luci Vlad
Luci Vlad2 ani în urmă
În hotel nu am intrat. Parcarea este a lor, de aceea spun că am parcat acolo ca să iau telegondola. Parcagii sifoneaza banii, costa 20 lei parcarea pe toată ziua iar eu aveam nevoie 2 ore maxim. Imediat s-a oferit să primească 10 lei ca să nu mai dea bilet.
Ioana Urseanu
Ioana Urseanu2 ani în urmă
Peisajul excelent. La cota 1400 se poate ajunge cu mașina, dar drumul este jalnic. Gropi, un adevărat slalom printre ele. Există 3 variante pt urcarea spre cota 2000: telecabina, telescaunul si telegondola. Nu este aglomerat, deși am fost în sezon de vârf. Vom reveni... este un peisaj superb, liniște și răcoare !!
Diana v
Diana v2 ani în urmă
Intr-adevar hotelul nu e renovat complet dar e decent, functionabil 100% si compensat de peisaj. Stafful hoteului e foarte amabil si cu bun simt. Rog frumos pe cei care s-au cazat vara asta la acest hotel sa-mi dea un nr de contact pentru acest hotel. Am fost de multe ori aici si in acest an hotelul a disparut complet de pe booking iar nr de tel pe care il am de la ei are acelasi mesaj mereu: nr indisponibil. Multumesc in avans! Diana
Ionut Vacarescu
Ionut Vacarescu2 ani în urmă
Dacă vreți senzații tari, e ok o noapte. Ceea ce s-a întâmplat este 100% real. In Septembrie 2020 ne-am cazat aici pentru ca am vrut ceva cu view/panorama către oraș/munte. Pot spune doar ca am așteptat cu ochii pe ceas ca sa se facă dimineața. In seara aceea s-au întâmplat o multitudine de lucruri stranii. De la tropăit pe hol la 1 dimineața, pana la scartait de uși și zgomot de pași in jurul patului. Am stat cu lumina aprinsa toată noaptea și lucrul care m-a șocat a fost un tablou de pe perete ce s-a mișcat intr-o parte. Am verificat sa văd dacă a fost vreun curent, dar geamurile și toate ușile erau închise. Horror. N-am mai putut sa adorm și am așteptat sa se trezească sotia și sa plecam. E ok pentru cei care vor senzații tari.
Gigel al lui Turcu
Gigel al lui Turcu2 ani în urmă
Este drumul găurit de când începi să urci la cota 1400, recomand SUV sau o mașină cu garda sus, parcarea 20 de lei toată ziua (nu înțeleg ce înseamnă asta), dacă vreau să parchez pentru informații sunt obligat să plătesc parcarea și este ilogic.
Și acum pe bune, un parcagiu cu toți dinții din față chiar nu găsiți? Dacă nu, atunci dații un salariu bun să-și pună gardul in față.
Pentru știința voastră celor de la conducerea Hotel cota 1400 el este cartea voastră de vizită.
Eu nu voi fi niciodată clientul vostru, punct.
Locații recomandate