/Prahova/Maseur

BASTION

Aleea Peleșului 2a, Sinaia 106100, România

BASTION
Maseur
4.4
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9G5X+52 Sinaia, România
+40 725 571 530
hotelbastionsinaia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Otilia Cojocaru
Otilia Cojocaru2 ani în urmă
Am stat cazati 2 nopti aici si mi s a parut destul de rece in camerele de la et 2 desi caloriferele erau date la maxim si exista si o radioterma care aparent nu facea nimic. Patul confortabil, curatenie, lumini obscure, desi ar fi mers si un bec mai serios. La tv 6 canale mari si late, copilul a vrut desene si nu a avut la ce sa se uite. Restaurantul mi s-a parut foarte slab. Am servit snitele pt copii si bucatarul le-a facut foarte piperate iar copiii n-au putut manca, ouale de la micul dejun au fost foarte nefacute (ma gandesc ca daca le-as fi cerut mai facute n-ar fi fost o problema).
Eu Tu
Eu Tu2 ani în urmă
O cameră de 66€/noapte la un hotel (bastion) în curtea Peleșului oferă următoatele: scaun de toaletă rupt, cabină de duș minusculă, patru umerașe pentru cameră dublă superioară în care se cazează doi adulți, patru ferestre din care două la nivelul drumului (imposibil de deschis fără a fi supravegheați de trecători) și alte două deasupra coșului de evacuare a fumului centralei termice! Astea se văd în foto: ce nu se vede este aroganța și lipsa de politețe a barmanului recepționer care pune capac întregii povești. Am dat o șansă turismului intern, acum regretăm!
Silviu Drugan
Silviu Drugan2 ani în urmă
Puteti sa urcati cu masina pana sus la restaurant, dar sar putea sa nu gasiti loc de parcare. Sunt 2 parcari, pretul parcarii este de 25 de lei pe zi.
MAR Badea
MAR Badea2 ani în urmă
Personalul este amabil si zâmbitor. Camerele sunt curate si bine dotate. Paturile sunt cam micute pentru gustul meu, dar este doar o chestie personala.
Seara se lasa racoare si in camera, e nevoie de pijamale lungi chiar si in august.
Super liniste si frumos.
Ion Dumitru
Ion Dumitru2 ani în urmă
Păcat că nu se poate da zero tăiat. Mâncare sub orice critică. O ciorbă de burtă sub orice critică, un păstrăv prăjit scândură, micii arși la exterior și cruzi în interior, ceafa era din pulpita de pe piciorul porcului. Să tot mănânci. Prețurile sunt la nivel de 5 stele. RUSINICA!
Alexandra Chiribes
Alexandra Chiribes2 ani în urmă
Locatie foarte frumoasa in stil traditional si mancare foarte buna, doar ca portiile sunt foarte mici si este prima data cand am vazut ca la o ciorba de burta se plateste tot extra, chiar si ardeiul si smantana.
O sa postez o poza cu ceea ce ne-a placut cel mai mult.
Multumim, o sa ne intoarcem cu drag.
Catalin Iovita
Catalin Iovita2 ani în urmă
Nu recomand!
Am comandat și am lăsat pe masa după ce am gustat...
Mancare sub orice critica!
Recomand un control DSP!
Janbo Rad
Janbo Rad2 ani în urmă
Un bient foarte placut.Mancarea era foarte gustoasa !!! Fata care a lucrat acolo era cam acra :(
Locații recomandate