/Prahova/Maseur

Tay Aroma

Piața Victoriei, nr. 4, bl CC Vest Oras Ploiești, Ploiești 100008, România

Tay Aroma
Maseur
4.9
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2QF+MV Ploiești, România
+40 774 662 150
tayaroma.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Balanescu Livia
Balanescu Livia2 ani în urmă
Doar ce am ajuns acasa dupa o sesiune de masaj prenatal cu Georgina la Tay Aroma. Inca de la intrare atmosfera calma si calda si muzica te transpun intr-o stare de relaxare. Terapeutul are foarte priceput si certificat. Pretul este super bun! Ca urmare, mi-am programat urmatoarele doua sesiuni la Tay Aroma. Sarcina este o perioada delicata iar aceste sesiuni de masaj ma ajuta sa imi pastrez muschii relaxati si sa evit urmarile transformarilor ce au loc cu corpul meu.
Silviu Petre
Silviu Petre2 ani în urmă
O experiență foarte plăcută ce trebuie repetată. :)
Alexandra Dumitru
Alexandra Dumitru2 ani în urmă
Încă de la început ești primit într-o atmosfera calda si primitoare, salonul și personalul respectă toate masurile de siguranță iar procedurile sunt extrem de relaxate și bine realizate. Pentru mine a fost o experienta extrem de plăcută! Cu siguranță voi reveni si voi recomanda echipa Tay Aroma!
Multumesc pentru toată dedicarea voastră:)
Bogdan Stancu
Bogdan Stancu2 ani în urmă
Am experimentat masajul de relaxare realizat de Georgiana si am ramas placut impresionat. Georgiana este foarte bine pregatita, carismatică și plină de energie pozitivă. Intregul pachet de servicii este unul profesional, motiv pentru care le-am spus si prietenilor despre Tay Aroma si revin de fiecare data cu mare plăcere.
Andrada Costin
Andrada Costin2 ani în urmă
Dupa 8 ore de stat pe scaun la birou este dumnezeiesc un masaj de relaxare, simti ca te pune pe picioare, va felicit. Merita incercat, orice corp are nevoie de un rasfat de sanatate. Bonus points pentru personal!
Crismada Dan
Crismada Dan2 ani în urmă
Ciudat, din 27 de recenzii, primele 25 sunt TOATE de acum 7 luni. Nici măcar nu ați ştiut să o faceți cu perdea, vreți să induceți clienții în eroare, dar nu suntem chiar fraieri..
Marius Solomon
Marius Solomon2 ani în urmă
O oază de bine, un loc pentru minte și trup, în care fiecare formă de tarapie pe care am încercat-o m-a ajutat să îmi rezolv diverse probleme de sănătate. Georgiana este un om extraordinar și cu o energie foarte frumoasă! Recomand din suflet acest loc și să încercați măcar o dată una dintre terapiile acestui centru!
Iancu Georgiana
Iancu Georgiana2 ani în urmă
Un loc dedicat relaxarii, plin de multa energie pozivita si un ambient ce iti ofera o oza de liniste. Terapeutii profesionisti si bine pregati in terapii corporale si masaj. De cate ori am ocazia, voi recomanda acesta oaza de relaxare si echilibrare.
Locații recomandate