/Bistrita nasaud/Magazin de saltele

Naturlich

Calea Moldovei 15A, Bistrița 420096, România

Naturlich
Magazin de saltele
4
133 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4GW6+35 Bistrița, România
+40 751 057 871
naturlich.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan Sou
Bogdan Sou4 ani în urmă
O experienta foarte dezamagitoare persoanele care se ocupa de magazin si relatia cu clientii sunt mai preocupate sa stea toate la birou , iar la o simpla intrebare despre un produs ce apare pe site se blocheaza , nu stiu nimic despre produs , raman surprinse pana si de pretul afisat pe site . Foarte dezamagitor ca un produs aflat la oferta si afisat in catalogul online sa nu fie prezent in magazin-ul de la Bistrita
Daniel Socaciu
Daniel Socaciu4 ani în urmă
Cel mai bun magazin cu mobila
Coman Daniel
Coman Daniel4 ani în urmă
În cadrul magazinului Casa Ambient, care comercializează materiale de construcții și produse pentru amenajări, se află la etaj si un raion cu mobilă de la Naturlich.
Flaviu Uifeleanu
Flaviu Uifeleanu5 ani în urmă
A fost o experiență foarte proastă. Am ales un dormitor in valoare de aproximativ 7000 de lei unde trebuie sa plătesc montaj 8% din valoare (jumătate din corpuri vin gata montate din fabrica) si trebuie sa o car eu până la etajul 3 si cu transportul plătit.
M am reorientat pentru mobila la comanda unde transportul, montajul si caratul la et 3 este inclus în preț.
Dragos Ivan
Dragos Ivan5 ani în urmă
Mobila de pe internet vine la pachet si montajul pica in sarcina cumpărătorului adica bani, timp si nervi pierduti de tine pentru ca ei sa aiba profit maxim. O persoana fara experiență nu o poate monta fara sa o strice. O experiență proasta am avut cu aceasta firma.
Cristian Petri
Cristian Petri5 ani în urmă
Personal amabil doar la vânzări, daca ai vreo problema te tratează că pe un infractor. Managerul de magazin se crede Dumnezeu, nici macar nu te privește când vorbești cu el și nimic nu e coordonat. Marfa proastă, vine 90% lovita, stricată sau cu componente lipsă.
Daniel Pavel
Daniel Pavel5 ani în urmă
Din pacate ma dezamagit cumplit acest magazin. Nu recomand nici macar sa aruncati vre-o privire. Recomand in schimb sa schimbati managera.
Dan Ermalai
Dan Ermalai2 ani în urmă
Sunt expuse produse noi si mai ales este foarte bine amenajată zona bucatariilor
Locații recomandate