/Bucuresti/Dealer auto

Folly Auto

041702, Strada Turnu Măgurele 2, București 077120, România

Folly Auto
Dealer auto
4.7
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94G5+GV București, România
+40 760 995 591
follyauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: 9–13
Scrie o recenzie
Ovidiu Petre
Ovidiu Petre2 ani în urmă
Astazi am achizitionat un superb bmw 525 xdrive de la folly auto. Am avut parte de oameni seriosi si tot ce mi s-a spus la telefon si in anunt despre masina a fost si realitatea. Va multumim pentru ca am reusit sa achizitionam masina de vis.
Marius F
Marius F2 ani în urmă
Foarte multumit de acest dealer auto. Merita cu prisosinta cele 5 stele acordate. Ca si puncte forte, pot mentiona urmatoarele:

1. ofera servicii de inmatriculare permanenta sau provizorie, ceea ce pentru cei din provincie poate reprezenta un mare avantaj
2. personal extrem de amabil si cooperant
3. pe factura se regasesc si KM ca sa nu existe nici un dubiu de inselaciune
4. procesul de achizitie decurge foarte repede

Pot afirma ca am avut o experienta foarte placuta cu ei.
Zaldiar Ionut
Zaldiar Ionut2 ani în urmă
Un cuvant potrivit care ii poate descrie pe acesti baieti si parcul lor auto ar fi profesionalismul!
Am cumpărat un superb Nissan Navara de la ei , masina corespunde in totalitate cu cele spuse de ei. Am primit ajutorul necesar si cu inmatricularea masinii.
Mulțumesc Folly Auto !
Ciprian Dascal
Ciprian Dascal2 ani în urmă
În urmă cu două săptămâni am văzut un anunț cu un frumos Volvo xc60. Am sunat și am aflat că este la București, o distanță de aproximativ 400 de km ( eu sunt din Tg-Mures). Am avut o reținere, dar domnul de la Folly auto mi-a garantat că nu o să străbat drumul degeaba, și să am încredere în ei. Am trimis bani pentru a scoate numerele roși (deoarece nu puteam ajunge la București doar sâmbăta) fără să știu cum este mașina din punct de vedere mecanic, vazând-o doar în poză. Am mers pe încredere, deși mulți cunoscuți de-ai mei, mi-au spus că fac o greșeală mare.
În sfârșit am ajuns la București. Am rămas surprins de parcul auto. Într-adevăr Folly Auto arată ca un dealer auto exact cum vedem în vestul europei, mașini care mai de care( de peste 10000 de euro în sus ). Ma întâmpinat un domn înalt și cumsecade, cu multă răbdare. Mi-a deschis mașina mi-a arătat toată documentația, toate hârtie de când a ieșit de pe poarta fabricii. Am verificat-o și pe CarVertical, totul era exact ce mi-au spus la telefon. Am ieșit la un test drive, mașina mergea frumos, fără bătă-i sub ea sau la motor, schimbătorul schimba bine, fără să smânceasca, îmi plăcea din ce in ce mai mult. Într-un final ne-am întors în parcul auto, am povești și am glumit în privința mașini și alegeri pe care o voi lua.
Am verificat-o din toate punctele de vedere, mașina era ok fără prea mult de comentat. Am intrat în birou unde m-am întâlnit și cu patronul, un băiat foarte glumeț, mi-a plăcut compania lui am stat 3 ore cu ei. Mi-au arătat toată documentația în original de la ieșirea din fabrică până la radiere.
Am avut o experiență plăcută cu acești oameni, eu îi recomand, este un parc auto sau dealer auto adevărat, cum vedem în Germania, Danemarca, Olanda și multe alte țări din vest.
De la mine au 5 stele. Bravo Folly Auto
Bejinaru Vlad
Bejinaru Vlad2 ani în urmă
Recomand cu incredere. Pe langa faptul ca am avut libertatea de a verifica masina din toate punctele de vedere , kilometrii masinilor de la acest dealer sunt reali si am primit si ajutorul lor in vederea inmatricularii evitand astfel birocratia si timpul pierdut pe la ghisee. George este deschis nevoilor tale si iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie. Recomand cu cea mai mare incredere. Cu ajutorul lor am devenit posesorul unui
Renault Megane GT line.
Keep up the good work.
Corina Paduraru
Corina Paduraru2 ani în urmă
Am cumparat acum 4 luni un autoturism Mercedes GLE , imi place foarte mult masina , am verificat-o tehnic si kilometrajul , totul real , m-au ajutat si cu inmatricularea ei pentru ca nu aveam timp sa ma ocup si am evitat si birocrația . Ii recomand din propria experienta
Viorel vio
Viorel vio2 ani în urmă
Apelati cu încredere Sunt foarte mulțumit de masina luată de la ei sunt corecți am si verificat masina si era asa cum au spus ..... Va multumesc si spor la vânzări
CRISTIAN ITP
CRISTIAN ITP2 ani în urmă
Oameni competenti, servicii de calitate, masini corecte si preturi foarte ok!
Recomand cu incredere! 👍👍👏
Locații recomandate