/Brasov/Psiholog

Emivita - Ozonoterapie

Strada Vidin 30, Brașov 500182, România

Emivita - Ozonoterapie
Psiholog
4.4
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH6R+RX Brașov, România
+40 755 117 788
emivita.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–18
Marți: 9–14
Mirecuri: 13–18
Joi: 9–13
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionut Predescu
Ionut Predescu2 ani în urmă
Tratament extraordinar , efecte peste așteptari . Multumesc echipei , foarte profesionista !!
Vasilescu Ioana
Vasilescu Ioana4 ani în urmă
Dragii mei , doresc sa va spun ca am fost la ambele conferinte de ozonoterapie, atat a doamnei dr. Dragomir, cat si a doamnei dr. Comsa Emilia, acum stiu la cine voi merge in continuare si cu siguranta voi merge doar la doamna Dr. Comsa Emilia la clinica Emivita. Probabil va intrebati de ce? O recomand din suflet pentru ca este un om de milioane, cu atentie catre pacienti si nevoile lor, are cunostinte foarte aprofundate de Ozonoterapie si nu numai. Am remarcat prezentarile doctorilor si am aflat multe informatii despre postura, si ozonoterapie.
Constantin Dunca
Constantin Dunca4 ani în urmă
Simpozionul organizat de dr. Maria Dragomir a fost cu mult superior celui organizat de dr. Emilia Comsa: a vorbit pe intelesul tuturor, sala a fost plina, s-a stat si in picioare (au fost peste 200 de persoane fata de 40 de persoane la dr. Emilia Comsa), oamenii au pus intrebari interesante, cadrul de desfasurare a fost foarte frumos si elegant, mancarea a fost delicioasa...dr. Maria Dragomir o profesionista si o persoana calda :)
Malai Petru
Malai Petru4 ani în urmă
Recomand cu incredere! Sufar de guta de ceva vreme si dupa multe alte incercari am auzit de ozonoterapie, si m-am adresat clinicii Emivita, dupa 6 sedinte de ozonoterapie ma simt mult mai bine. Voi reveni cu siguranta pentru o noua cura de tratament. Multumesc doamnei Dr. Comsa
Claudia Mihaela Faur
Claudia Mihaela Faur4 ani în urmă
Profesionalism și amabilitate, la cele mai înalte standarde! Mulțumim d-nei doctor Emilia. Recomand cu încredere!
Adi1133
Adi11335 ani în urmă
Doctorii au fost neprofestionisti, m-au amanat cateva luni. A fost nevoie sa imi refaca analizele deoarece le-au pierdut pe cele originale. La final au livrat talonete necorespunzatoare si de proasta calitate. Dupa tratamentul de la Emivita s-a agravat problema medicala pana am schimbat cabinetul medical. Acum primesc reclame de la ei pe telefon sa revin, SMS si apeluri.

Nu recomand.
Simona Spahiu
Simona Spahiu2 ani în urmă
Recomand cu drag aceasta clinica si ozonoterapia. Sufar de sindromul oboselii cronice post-virala, nu eram capabila sa am nicio activitate fizica si orice mica iesire in aer liber ma obosea profund, petrecandu-mi timpul mai mult in pat. Am fost la multi medici timp de un an si niciun tratament nu imi imbunatatea semnificativ simptomele. Am citit pe internet despre beneficiile ozonoterapiei si am gasit pe Google, clinica Emivita. Dupa prima sedinta de ozonoterapie am inceput sa am pofta de mancare si dupa fiecare sedinta incepeam sa am tot mai multa energie. Dupa aproximativ o luna de tratament, am inceput sa pot face din nou plimbari si alte activitati domestice si am simtit o imbunatatire semnificativa a simptomelor mele. M-am simtit, de asemenea, ascultata, inteleasa si sprijinita de dna Emilia. Sunt foarte recunoscatoare pentru tot sprijinul si ajutorul pe care l-am primit, le multumesc mult pe aceasta cale si le urez succes in continuare!
Constantin Boz
Constantin Boz2 ani în urmă
Buna ziua, țin să precizez că am fost cu mama mea la această clinica cu niste dureri groaznice de picior.
După 5 sedinte de ozonoterapie starea ei de sănătate să ameliorat aproape de 100 la 100 .
Multumim doamnei Dr COMSA EMILIA
Locații recomandate