/Sibiu/Magazin de mobila

Du Monde

Strada Lungă 9, Sibiu 550027, România

Du Monde
Magazin de mobila
4.4
656 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R42V+VC Sibiu, România
+40 729 329 276
dumonde.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Veronica Babus
Veronica Babus2 ani în urmă
Ati confirmat ca puteti livra in weekend inainte sa plasez comanda. Apoi, timp de cateva saptamani ati continuat sa sunati ca livrati in timpul saptamanii. V-am spus de nenumarate ori ca nu se poate si avem nevoie de livrare in weekend. Pana la urma ne-ati spus ca e nevoie sa organizati transport special pentru livrare sambata. Astazi, sambata, soferul a anuntat ca a sosit dupa ce a ajuns la adresa, nu inainte asa cum ramasese stabilit. Dupa care soferul a plecat si ne-a lasat cu pachetele in scara fiindca nu intrau in lift (pachete grele si voluminoase ce trebuie urcate pana la etajul 9). Nu ati discutat cu noi acest aspect inainte de organizarea livrarii, nu ne-am imaginat ca veti trimite un singur om care o sa ne lase cu pachetele in brate. Va multumim pentru "profesionalism", in special intregii echipe de customer support, nu cred ca am intalnit o adunatura mai incompetenta.
Cristina Andreoiu
Cristina Andreoiu2 ani în urmă
Este a 2-a oara cand mi se intampla sa fac comanda si, dupa ce nu primesc niciun semn timp de o saptamana, sa sun si sa mi se spuna ca produsul este casat si nu poate fi trimis. Mi se pare dubios, nu inteleg cum nu se verifica starea produselor inainte sa fie puse in vanzare. Si nici macar nu esti sunat sa fii anuntat, afli doar daca suni tu.
Sanda Pop
Sanda Pop2 ani în urmă
Am cumparat multe produse cu care intentionez sa mobilez noua casa, inca in constructie, deci majoritatea sunt inca in cutii: masa de bucatarie, coltar, scaune, comode, pat, masute de cafea, covoare, fotolii pe care abea astept sa le pun la locul lor. Produsele sunt de calitate si serviciile bune. Daca au fost probleme la livrare am putut sa returnez sau am primit discount-uri.
Recomand atat cumpararea de pe site, mai ales cu coduri de reducere care de obicei sunt trimise prin email, dar si cu livrare din showroom dintre produsele de pe Facebook.
Sabina Albulescu
Sabina Albulescu2 ani în urmă
Am achizitionat mai multe produse de la Du Monde. Am fost foarte multumita la fiecare comanda de calitatea produselor si de rapiditatea cu care au fost livrate.Transportul este gratuit si au reduceri frecvent .Produsele din imagine le-am achizitionat cu o reducere de 50%. Raportul calitate - pret este excelent.
2_Face Unknown
2_Face Unknown2 ani în urmă
Am aflat de acest site de la sora mea care isi cumparase in trecut mai multe piese de decor, scaune, o sofa... La inceput am fost putin retinut in a-mi cumpara un coltar de pe un site fara a putea vedea calitatea, mai ales cand pretul mi se parea prea mic pentru un produs atat de elegant incat sa mai poata fi si de calitate, dar dupa ce am vazut la sora mea, mi-am facut curaj si am achizitionat coltarul din imagini. Il am de 2 ani deja (a trecut si printr-o pandemie :) si sunt foarte multumit de calitate. La scurt timp am cumparat si cubul din imagini care se imbina perfect cu decorul si e mult mai practic de cat pare.
Recomand cu incredere!
PS: Materialul mi-a placut atat de mult incat am cumparat acelasi material si mi-am confectionat niste elemente de decor pentru perete.
Andreea Soare
Andreea Soare2 ani în urmă
Cu parere de rau, nu respecta termenul de livrare! Mai grav este ca omit sa comunice eventualele intarzieri!

Per total experienta neplacuta si de evitat!!!!!!

........................................................................................................................
Imi pare rau ca nu ati inteles ca nu intarzierea "de doar 1 zi" a determinat nemultumirea mea, ci faptul ca faceti promisiuni pe care nu le onorati! Saptamana trecuta ati promis ca reveniti la inceputul acesteia pentru a stabili detaliile livrarii. Suntem pe final de saptamana si nu ati binevoit sa reveniti cu un mesaj sau cu un apel!

La numarul de telefon afisat pe site nu raspunde nimeni! Aflu cu surprindere ca aveti program de la 9-16. Afisati-l undeva sau setati un mesaj vocal, astfel incat orice client sa stie cand sa va sune.
Nicolae Sergiu
Nicolae Sergiu2 ani în urmă
Locatie ideala pentru mobila calitativa si ieftina. Am ajuns prin Sibiu si am intrat in magazinul celor de la Dumonde unde am fost impresionat de numeroasele modele de mobilier. Am zis ca intru doar sa vizionez preturile si calitatea produselor, dar nu am plecat pana cand am comandat o noua canapea. De mult timp voiam sa imi schimb vechea canapea cu una extensibila si pe colt. La Dumonde am gasit modelul potrivit si la un cost avantajos. Recomand!
Lidia Straton
Lidia Straton2 ani în urmă
Am dat o comanda pe 11 Decembrie, cu un avans de 1000 de lei si nici acum, dupa aprox.2 luni noi nu am primit nimic. La cele doua nr de telefon de pe site nu raspunde nimeni, la mail nimeni. De 3 zile sunam in continuu si niciun raspuns. Cu siguranta vom lua măsuri, in principiu foarte dezamăgitor!!
NU recomandam deloc!
Locații recomandate