/Sibiu/Magazin de mobila

Mobexpert

DN 1, Km 306 Shopping City Sibiu, Șelimbăr 557260, România

Mobexpert
Magazin de mobila
4.2
549 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5HC+82 Șelimbăr, România
+40 269 249 080
mobexpert.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Colpos Vasile
Colpos Vasile2 ani în urmă
Un magazin foarte frumos amenajat, găsești o gama variata de produse, preturile sunt acceptabile. Dacă dorești sa mobilezi o locuință acesta este locul ideal.
Mihai Grigore
Mihai Grigore5 ani în urmă
Am imtrat intr-o joi seara in magazin. Nu eram singur, ci eram insotit de prietena mea si de a sa mama. Trebuia sa ne decidem la o canapea si un covor. Destul de multa marfa expusa in magazin, asa ca am ales sa ne plimbam printrr canapele si sa ne hotaram la una. Aruncandu-ne in fiecare canapea pe care o zarea si cu o oare care frica sa nu fim vazuti de personal, am constatat ca frica noastra era una superficiala, avand in vedere ca angajatii jucau "de-a v-ati ascunselea" fie intre ei, fie cu clientii. Oarecum placut ca nu exista senzatia aia de vanzator care te hartuieste prin magazin cu intrebari de genu' "va pot ajuta cu ceva?", dar in acelasi timp si neplacut cand trebuie sa te bagi in jocul lor de ascunselea si sa mai fii si cel care ii cauta pe angajati, nu cel care se ascunde. Anyway, ne-am cumparat pana la urma un fotoliu rabatabil si o lumanare obosita care a fost 50 de lei. Waste of money.
M Marcus
M Marcus6 ani în urmă
Multe modele si stiluri de mobila
Florin Ola
Florin Ola2 ani în urmă
Raspund greu la telefon. Am sunat de 3 ori pentru reparatia feroneriei de la mobilierul cumparat de la ei. Au spus ca ma contacteaza ei, lucru care nu s-a intamplat in nici unul din cele 3 cazuri. Mobilier de calitate bunicica, insa, in mare parte adus din China. Pozitie a magazinului buna, cu parcare mare, insa ocupata de mobilierul de gradina in timpul verii
Alin B
Alin B2 ani în urmă
Calitate sub mediocră, la pret premium, am cumpărat un coltar care trebuie sa il modific deoarece lemnul se freacă de material, si se distruge, nimeni nu verifica produsele inainte, bine ca am dat 5000 lei pe el. După 4 luni de zile, sa lăsat complet buretele..
Adrian Boghian
Adrian Boghian2 ani în urmă
Mare atentie la ce cumparati, majoritatea produselor au defecte. Puneti angajatii ( care de obicei nu au chef sau nu sunt platiti indeajuns ) sa desfaca pachetele astfel incat sa le puteti refuza din start. Am cumparat 4 scaune care erau sigilate. Angajatul de la depozit mi-a spus ca nu sunt probleme si daca gasesc vre-un defect sa il aduc inapoi. Unul dintre ele era deja rupt. Am facut cerere sa mi-l schimbe de 1 luna jumate la ei si nu am primit nici un raspuns. Intre timp mi-am cumparat alt scaun de pe net la jumatate din pretul pe care l-am platit la mobexpert. Eu m-am convins de seriozitatea si de preturile de la mobexpert si nu o sa mai intru niciodata la ei in magazin.
Diana Dirmon
Diana Dirmon2 ani în urmă
Am comandat un coțar extensibil, culoare gri închis la prețul de 3500 și din păcate a fost livrat cu defect. Acest defect a fost evaluat de catre echipa tehnică si s-a întocmit un proces verbal. Ni s-a promis ca vom fi contactați în vederea înlocuirii produsului - nici un contact din partea lor. Și asa au trecut mai bine de 2 luni de când tot încercăm să îi contactam - fără raspuns. Cu părere de rău trag concluzia că nu sunt de cuvânt, si nici macar o stea nu merită.
C E
C E2 ani în urmă
Raportul calitate/preț este dezavantajos. Pachetul cu mobilier nu a avut toate piesele, iar montarea a fost, în consecință, defectuoasă. Echipa de service a trebuit să remonteze corect un pat denumit "smart", unul pentru care o descriere mai corecta ar fi "smecher." După 2 săptămâni de utilizare, chinga pusă pentru a ține așternutul a început să se destrame.
În concluzie, prea mult deranj pentru un rezultat slab.
Locații recomandate