/Sibiu/Magazin de mobila

Natürlich! Mobilier und Decoratiuni

Șoseaua Alba Iulia 77A, Sibiu 550052, România

Natürlich! Mobilier und Decoratiuni
Magazin de mobila
3.9
246 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4R6+RQ Sibiu, România
+40 751 058 256
naturlich.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Florin Rudisteanu
Florin Rudisteanu2 ani în urmă
A trebuit sa returnez comanda plasata online intrucat produsele erau 100% chinezesti. Pe site nu aveau la specificatii grosimea palului din care erau facute si surpriza... n-am vazut in viata mea mobila atat de slab lucrata si din foaie de pal atat de subtire.
Bineinteles, conform politicii site-ului a trebuit sa platesc 75 lei contravaloarea returului si sa chem eu curierul. Deci timp si bani pierduti din cauza lipsei de respect fata de client.
Daniela Ghiurutan
Daniela Ghiurutan2 ani în urmă
Mobila frumoasa, amabilitatea celor care lucrează acolo de nota 10
Mihaela Popa
Mihaela Popa2 ani în urmă
Mobila foarte frumoasă, eleganta, pentru toate buzunarele si gusturile. Mai trebuie putin instruit personalul in ceea ce priveste amabilitatea. Ideal ar fi ca angajatele sa stir originea mobilei, ca daca voiam mobila fabricata in ucraina si importata de Marcel Prod, comandam mai ieftin direct de la el, dar nu, d-soara de la casa m-a asigurat că mobila e fabricata in Polonia.
Manuel Stefanuta
Manuel Stefanuta2 ani în urmă
FALIMENT !!!!! Vindeti marfa care trebuie ulterior reparata si reglata pentru ca NU SUNTETI IN STARE DE NIMIC !!! Inchideti magazinul sa nu aiba si alti clienti ghinion.
Emil Evi
Emil Evi2 ani în urmă
Marfa excelent expusă,artistic, tematic, modernă și originală. Personalul atent și cooperant . Revenim!
Iulia Cruceru
Iulia Cruceru2 ani în urmă
Ceea ce e expus în magazin și plătit de client pentru o livrare ulterioara la domiciliu nu este ceea ce se livrează. Apoi nervi, plâns, du-te-vino la magazin de câteva ori să vezi dacă mai poți schimba ceva, milogindu-te și explicând că toată alegerea ta a fost făcută în funcție de alte aspecte, ca până la urmă să nu se rezolve nimic. Se ridică din umeri și așa rămâi cu mobila de bucătărie, pe care, cărată deja în casă și despachetată, după ce tocmai ai vândut-o pe cea veche, e foarte dificil să o hămălești de la etaj și să o returnezi, mai ales ca apoi să stai fără apă la bucătărie și cu chiuveta și cu aragazul împachetate în mijlocul casei, că doar unde să le pui, dacă sunt încastrabile... Și uite așa, au mai vândut o mobilă și noi ne-am resemnat, presați de timp.
Dumitru Florin Petroi
Dumitru Florin Petroi2 ani în urmă
Mobila de calitate si culmea - mai este fabricată si in România (living Cortina), bine ambalată. Transportatorul foarte atent.
Marius Voic
Marius Voic2 ani în urmă
Mobila diversa si multe accesorii de calitate
Locații recomandate