/Galati/Magazin de mobila

Romstal

Km 7 DN26, 800546, România

Romstal
Magazin de mobila
4.1
70 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2PM+5M Galați, România
+40 372 123 125
romstal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marian Simpetru
Marian Simpetru2 ani în urmă
Angajați amabili . Ca sugestie . Renunțați la colaborarea cu FAN CURIER pentru livrări.
Diana Munteanu
Diana Munteanu2 ani în urmă
Dezamăgită în relația cu clienții, un singur angajat la asistenta clienți, degeaba au produse multe daca nu ți le prezintă nimeni.Pentru a putea cumpăra ceva trebuie să îți aloci o zi întreagă, de aceea voi da o stea.
Nina Prisecaru
Nina Prisecaru2 ani în urmă
Nu recomand !! Nu este posibil sa mergi intr-un magazin, fizic, si sa ai acces la preturi doar cu o aplicatie pe telefon sau un consilier pe post de catel dupa tine.... jenant. Cat timp sa ai la dispozitie, sa rasfoiesti liste de preturi ??! cand ai putea avea o eticheta curata si in cateva minute te-ai lamurit daca e ce-ti trebuie sau nu .
FLORIN CIUREA
FLORIN CIUREA2 ani în urmă
Deci nu merita nici o stea dar numai din cauza vanzatorilor. Lasa de dorit. Trec pe langa tine si nu te intreaba cei cu tine si vine altul si te ia pe sus ca ce cauti acolo nu vad ca nui nimeni acolo.
Daniel Ifrim
Daniel Ifrim4 ani în urmă
Nu ați descoperit internetul? Ajung la poarta si vad o foaie pe care scrie inventar. Trist ca în 2019 mai exista firme de genul asta care nu dau doi bani de părerea clientului sau ca pun clienții pe drumuri inutil. Sper sa dați faliment curând și să fiți înlocuiți cu altii mai serioși
Doina Georgeta Dutu
Doina Georgeta Dutu5 ani în urmă
E un magazin foarte mare.Aici găsești tot ce-ti trebuie pentru confortul tau. Păcat că este asa departe de oraș. Problema mare este cea a mijloacelor de transport in comun care nu respectă orarul.
Mariana Neagu
Mariana Neagu2 ani în urmă
Din păcate personalul a lăsat un gust amar. Nepregătit, zeflemist, plictisit. Mai bine apelezi la ei pe telefon in caz de nevoie decât in magazinul fizic.
Catalin Mihai Ionescu
Catalin Mihai Ionescu2 ani în urmă
Produse mai scumpe, dar de buna calitate și deosebite! Revin cu un mare minus din păcate, la care trebuie să lucrați. Fotografiile de pe site, sunt practic niște timbre....mici, cu rezoluție mică, fără detalii...Sper ca opinia mea să ducă la modificări rapide și de calitate pe site-ul ROMSTAL!
Locații recomandate