/Galati/Magazin de mobila

Mobila Laguna

Strada Brăilei 258, Galați, România

Mobila Laguna
Magazin de mobila
4.1
121 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C274+PP Galați, România
+40 731 343 255
mobilalaguna.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Carnu Lucian
Carnu Lucian2 ani în urmă
Salutare...vreau sa mobilez o casa de vreo 200mp,cu mobila d la Laguna...!!am citit recenziile de aici,,,și am văzut k sunt probleme cu băieții d la montaj,,,,asta o rezolvam k o sa vina acasă,,,,dar alte probleme mai mari a-ți întâmpinat????gen raport calitate-pret și etc,,,,,mulțumesc frumos!!!
Oana Cozma
Oana Cozma2 ani în urmă
Oamenii care o montează nu sunt in stare ....naveau sinele de la șifonier bune ...au făcut 2 drumuri la gl ca Sami aducă 2 sine și la final după ce au plecat mi-au pus ușa cu oglinda strâmbă .....și la magazin doamna de acolo mi-a zis 105 lei transport de la scară până la et 2 . Și după ce au terminat ei au zis 150 ...e vb de nesimtire .nam mai stat să sun la doamna de acolo că sa nu mă țigănesc aiurea dar în concluzie nu va recomand ...multi bani și pe degeaba oamenii sunt incompetenți ...așa că aveți grijă pe.viitor !
Nicu Ioan
Nicu Ioan2 ani în urmă
Foarte buna marfa si la preturi convenabile,doamna vanzatoare,jos palaria!
Lucia-Maria Spulbet
Lucia-Maria Spulbet2 ani în urmă
Super profi personal recomand firma pentru alți clienți pentru cumpărare mobilă
Costel Candrea
Costel Candrea2 ani în urmă
Produsele mult mai calitative decât la alte firme de profil și prețul foarte bun.
Camelia Enache
Camelia Enache2 ani în urmă
Foarte frumoase. Scumpe pentru salariile noastre.
Elena Gabriela Valcu
Elena Gabriela Valcu2 ani în urmă
Calitatea mobilei este proporțională cu prețul. Doamna din magazin manifestă cordialitate, însă băieții care asamblează mobila își bat joc de clienți, aici mă refer la propria experiență cu ei: au asamblat superficial, defectele mobilei le-au lăsat să le descoperim singuri, după plecarea lor, in plus găurirea peretelui a ajuns de partea cealaltă, in camera vecină, plus că au zgâriat și parchetul...deci ADIO Mobila Laguna!
Random Gaming
Random Gaming2 ani în urmă
am cumparat 2 comode si un dulap, au venit cu traverse taiate total aiurea, fara opritori la sertare si usi, fara capacele sa acopere clemele interioare, canturi ciobite, balamalele si glisantele cele mai ieftine posibil, fara cheie pentru eurosurub, schita de montaj total aiurea, evitati aceasta firma, se vede ca muncitorii din fabrica sunt tipic "dorel", cumparati de la dedeman ca le importa din polonia sau slovacia si este calitate mult mai superioara si mai ieftin.
Locații recomandate