/Galati/Magazin de mobila

LEM'S

Shopping City Galați (Carrefour, Bulevardul George Coșbuc nr. 251, Galați 800506, România

LEM'S
Magazin de mobila
2.7
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F22J+F8 Galați, România
+40 799 803 050
lemet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Adrian Taune
Adrian Taune2 ani în urmă
Cele mai proaste servicii si cea mai proasta calitate. Cumparati cu incredere, ca o sa va plimbati pe banii vostri. Am cumparat acum doua saptamani ( 14.12.2021) o canapea extensibila la care am platit si montajul ( deoarece mai suntem patiti). Au adus canapeaua, au montato, toate bune si frumoase, ca sa descopar peste doua zile ca nu am picioarele de la extensia de dormit si ca se basculeaza!!!! Pe banii si timpul meu am mers la Lems sa reclam(20.12.2021), ca profesionistii care mi-au montat canapeaua nu au pus doua picioare si nu o pot folosi sa dorm pe ea, ca se basculeaza. Nici azi 27.12.2021 nu am primit acele picioare. Calitate si profesionalism!!!
Nely Frunza
Nely Frunza2 ani în urmă
Zero stele pentru magazinul din Galati, mai precis pentru seful magazinului ,care este un arogant si trateaza clientii ca pe niste infractori si mincinosi.
Am achizitionat de la Lems Galati o canapea cu sezlong pe care am transportat- o si montat-o cu mijloace proprii.( nu am luat transport si montaj de la ei deoarece am dus-o la distanta mare de Galati.)
La montaj am descoperit ca lada de depozitare la interior era crapata. Revin la magazin, arat sefului poze cu defectul iar acesta imi spune ca de unde stie el ca nu s-a intimplat in timpul transportului meu, la o frina brusca, de parca acea canapea era din paie! Zice sa ii arat poze cu produsele ambalate, eu spunindu-i ca ambalajul era intact si parerea mea este ca asa au fost din fabrica. Eu ii spun ca nu am facut poze cu produsele ambalate, cine se asteapta sa gaseasca produsele defecte si sa faci poze inainte
de a desface ambalajul.
Acest "sef" nu ca nu are abilitati de comunicare cu clientii dar nici gindire tehnica nu are , nu il recomanda nimic pt acest post.
Ionut Ionut
Ionut Ionut2 ani în urmă
Proasta calitate iar la garantie nu iti rezolva problema..am luat o canapea care la scurt timp max 6 luni s a tasat buretele la sezut si spatar in unele locuri. ,au venit si au luat partea cu probleme si la retur a fost partial reparata..canapeaua a costat 4500 lei. nu a fost una ieftina.deci nu recomand
Florinel Turcu
Florinel Turcu2 ani în urmă
Firma neserioasă!!! Am comandat de la ei și mi s-a spus că în 3 săptămâni vine mobila. Au trecut....am întrebat din nou și mi s-a spus că în 5 săptămâni!! Am mai dat și avans....
Țepari!!!!
Livela Gabi
Livela Gabi2 ani în urmă
Mobila de proastă calitate și prost proiectata pentru a avea rezistența. Nu recomand nici la dusmani.Raport calitate pret nu se merită. Am achiziționat un sifonier și are deja defect. Defectul consta în faptul că placajul de deasupra pe care este montat sistemul de culisare al ușilor se arcuieste,ușile fiid foarte grele. Șeful de magazin din Galați spune că este ceva normal să se întâmple așa. Mă aștept ca de la un moment la altul placajul respectiv sa cedeze si usile sa cadă peste cineva. Placajul prezintă deja o unflatura pe directia în care este fixat în șurub. În momentul în care ambele uși sînt in stanga sau in dreapta dulapului placajul respectiv coboare 2-3 cm de la punctul in care este prins .
Rodica - Cristina Apostolatu
Rodica - Cristina Apostolatu2 ani în urmă
Servicii de proasta calitate. Seful magazinului nu coopereaza cu clientii. Produsele vin cu defecte si inlocuirea lor dureaza foarte mult. Montajul produselor se face la un pret exagerat de mare. Nu recomand deloc magazinul din Galati.
Hea Bang
Hea Bang2 ani în urmă
Cele mai proaste servicii, raport preț calitate 0, trebuie sa aștepți 15 zile pentru greșeală lor, nu se merita iar șeful de magazin 0 profesionalism.
Cristina Boghean
Cristina Boghean2 ani în urmă
Personalul lasa de dorit in special seful de magazin.
Locații recomandate