/Bucuresti/Magazin de mobila

Ruspinhome.ro

Bulevardul Ghencea 132, București 077025, România

Ruspinhome.ro
Magazin de mobila
4
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C28R+59 București, România
+40 755 600 433
ruspinhome.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–17
Duminică: 10–15
Scrie o recenzie
Alina Bumbeș
Alina Bumbeș2 ani în urmă
Am comandat o canapea in luna august. Dupa zeci de telefoane in care m-au tot amanat, in noiembrie mi-au spus ca de fapt nici nu au ajuns materialele la fabrica! Acum astept banii inapoi, din nou mi s-a spus ca se face transferul ieri, nimic. Am sunat astazi si doamna manager, mai mult decat nesimtita, mi-a inchis telefonul in nas! Jalnic.
Adrian Roman
Adrian Roman2 ani în urmă
Firma neserioasa, nu recomand. Au promis perne la canapea si nu s-au tinut de cuvant. Ba chiar mai mult dupa ce am revenit a 3a oara in showroom, au zis ca pernele sunt de fapt un cadou si ca acum nu voi mai beneficia de el pentru ca sunt prea insistent.
Mihai G
Mihai G2 ani în urmă
Dupa 3 luni de la plata avansului si-au luat inima in dinti si au anuntat ca nu se stie cand o sa fie gata de livrat comanda. La telefon raspund destul de rar...sper sa primesc macar banii inapoi.
Albu Doina
Albu Doina2 ani în urmă
Am luat o canapea extensibila, este incredibil de bine facuta, comoda si foarte usor de montat. Foarte multumita!
Valentin Varga
Valentin Varga4 ani în urmă
Un magazin cu specialiști dispuși să te ajute si sa te îndrume. Calitatea este super, precum se făceau odată mobilier; chiar ei spun că te tine 20 ani ceea ce cumperi(canapea). Eu personal am venit de mai multe ori pana m-am hotarat asupra modelului. Legat de preturi nu sunt ieftini dar este un compromis pentru calitate bună. La produsele din showroom se poate negocia la pret. Pentru comanda se așteaptă 6-8 săptămâni la unele produse. Recomand dacă nu ești în criză de timp si poti astepta.
Carmina
Carmina5 ani în urmă
Comanda in sine, mai exact canapeaua, foarte reusita, au respectat in detaliu cerintele. Singura problema pe care am avut-o cu ei a fost nerespectarea termenului de livrare. Au zis ca se livreaza in 6-8 saptamani si a venit in 10 saptamani. Mi-au inselat asteptarile din pc asta de vedere.
Insa canapeaua e foarte bine realizata. Thumbs up!
Lucian Marius Bunea
Lucian Marius Bunea6 ani în urmă
Nu am ajuns la comanda finala. Procedura lor cere initial o schema pe mail. Am trimis-o, dupa 4 zile lucratoare nu am primit nici un reply. Cand am sunat la ei m-au intrebat cum ma cheama si mi-au inchis telefonul in nas. Pentru preturi premium serviciile sunt cam de joasa calitate.

Daca asa se poarta inainte sa dai comanda, nici nu vreau sa ma gandesc cum e dupa ce au luat banii de la tine.
Max max
Max max2 ani în urmă
Știam ca lucrurile de calitate costa dar pana a arunca cu preturi din burta spune multe. Am făcut o vizita pentru a cere o cotație de pret pentru un dormitor din MDF ca sa fie mai ieftin... nu lemn masiv.. și domnisoara face repede calculul doar la ml. Ca și cum nici nu contează ce bagi înăuntru. Și repede arunca cu prețuri în euro nu lei 1500€ 3500€ de zici ca sunt lei vechi... concluzia o trageți și voi: ori ai bani ori nu, ca să plătești mii de euro, pe ce face și ce nu face mobila respectiva. Pentru ca indiferent ce vrei prețul este atât de acoperitor și ei nu ies în pierdere niciodată! PS: asta dacă cumperi din România, dacă le faci o vizita la Chișinău altfel stau lucrurile, romanii au bani!
Locații recomandate