/Bucuresti/Magazin de mobila

MABIS

Strada Hispania nr. 36, București 022633, România

MABIS
Magazin de mobila
4.2
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F5G5+GV București, România
+40 773 371 044
mabis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Alex Alexandru
Alex Alexandru2 ani în urmă
DE EVITAT!!!!!!
Exact cum spune și Nicu Marin.
Nu recomand absolut deloc!!! Preturi extrem de mari calitate 0 sau chiar sub 0.
Am dat comanda de mobila pe 23 iulie și a fost gata pe 11 octombrie cu foarte multe probleme. Au avut nesimțirea că după plătirea avansului de 50% să îmi spună că mai trebuie să plătesc încă 800 lei in plus din cauza culorii alese (închisă și lucioasă) oferta inițială făcută în magazin cuprindea culoarea.
Persoana care a venit să ia măsurătorile era extrem de grăbită și uita sa ia multe cote dacă nu ii atrăgeam atenția a venit chiar și fără paleta a trebuit să mă duc în magazin sa împrumut paletarul.
Mobila trebuia să fie pe picioare dar ei au făcut mobila fara picioare chestie observată la primul montaj plus multe alte defecte și probleme cum ar fi pal umflat și stramb, canturi ciobite rău și cu mult lipici, MDF prost vopsit (cu mici pete albe și impurități). La dresping am platit in plus 100 lei pentru 4 glisiere cu închidere silențioasă deoarece cele normale se puteau rupe deoarece sertarele erau prea late, 2 amortizoare trecute în proiectul inițial care nu existau, elemente de mobila lipsa și al doilea montaj, cadru ușă glisanta prost montat, 2 manere de la sertare au cazut între a 2 a și a 3 a etapa de montaj, polițe pal zgâriate și multe alte probleme care mi-au mâncat toți nervii + 3 zile de concediu.
Pot spune că am făcut cea mai proasta alegere și a costat și aproape 3000 euro !!!!!
Nu recomand absolut deloc aceasta firma!!!!!!!!
Cine comentează pozitiv ori sunt neamuri ori sunt plătiți.
P.S. Proiectanți care nu știu să facă o împărăție pentru a face ceva simetric și nu doresc sa recunoască când gresesc (Iulia).
Stefana Mihaela Bălţat
Stefana Mihaela Bălţat2 ani în urmă
Mobila este frumoasă, trainică, montajul rapid, echipa super. Recomand cu drag!
Neagu Alina
Neagu Alina2 ani în urmă
Arhitectul care vine pentru masuratori este un profesionist desavarsit!
Au existat cateva mici probleme la montaj, dar s-au remediat in cel mai scurt timp.
Pretul a fost unul decent in comparatie cu ceilalti competitori din piata.
Din pacate nu am facut poze, dar am atasat proiectul care este conform cu realitatea!
Recomand!
Nicu Marin
Nicu Marin2 ani în urmă
Nu recomand! Preturi mari, calitate slaba!!
Nu dau atentie detaliilor, si dureaza foarte mult!
Mie mi au gresit proiectul, desi au tras de timp 2 saptamani pentru niste amarate de schite, pentru ca apoi (dupa alte 5 saptamani)sa nu le respecte, si sa vina cu mobila ciobita si zgariata, element mai lung decat in proiect,etc.
Nu va lasati inselati de site! Este vorba de niste magazii amarate, acesta este atelierul lor, in care cativa nepriceputi taraie niste materiale pe care voi veti plati preturi mari.
In concluzie, scump si prost, asteptare multa degeaba!
Probabil ca recenziile pozitive apartin rudelor si angajatilor, nu vad cum cineva ar putea fi multumit de ce fac cei de la aceasta firma.
Exemplu dl. De Lazzero..care poate fi gasit pe facebook ca si manager al Mabis..Elocvent!
Ionut Ciolpan
Ionut Ciolpan2 ani în urmă
Tocmai ne-am mutat in noul nostru apartament. Mabis ne-a mobilat intregul apartament cu 4 camere. Avem 4 dressinguri mari, mobila living(vezi foto), mobila bucatarie(foto), 2 placari pereti, o insula, o oglinda, mobila baie, etc.
In trecut am mai lucrat cu alte firme sau persoane care fac mobila. Din start am fost surprinsi placut si noi si arhitecta noastra de Dl Adrian, proiectantul de la Mabis. Nu a existat "nu se poate ", tot timpul a fost vedem ce putem face. Asta e un mare plus. Unde am cerut alte oferte de pret, ori nu erau la curent cu toate accesoriile si mecanismele cerute si atunci refuzau, ori ni s-au cerut niste preturi exagerate. Raportul Calitate/Pret extraordinar la Mabis pentru ca au toate serviciile ei...chiar a fost pret de producator.
Relationarea cu ei a fost simpla, directa si placuta. Echipa foarte comunicativa si de cate ori am cerut explicatii, ni s-au oferit pe intelesul nostru.
Pandemia a aglomerat si intarziat foarte rau tot ce inseamna comert. Timp de livrare pt mobila la comanda nu mai exista sub 2-3 luni. Totusi am avut mobila pentru 4 camere gata in termenul promis. Instalarea a durat ceva mai mult, decat prevazusem, dar avand un produs finit functional si aliniat e mult mai important.
Cand i-am contactat initial, ne-au invitat sa le vizitam showroom-ul din Prelungirea Ghencea. Am plecat super dezamagiti de acolo, nu era chiar deloc pe.gustul nostru ce am vazut, dar totusi am avut incredere si am mers cu ei, iar acum va spun ca a meritat. Au expus ce se cere in piata....
Suntem foarte incantati de mobila noastra, de pretul platit si de calitatea serviciilor.
Doresc sa mentionez ca am avut cateva lucruri "deosebite" sau ciudate de facut: insula adimensionata, care se continua cu o masa extensibila(doar arhitecta o vedea si se pare ca cei de la Mabis)..
Este cel.mai lung review pe.care l-am scris vreodata si am depus acest efort, pentru a-mi arata recunostinta fata de cei de la Mabis si totodata pentru a incerca sa va pictez un final incununat cu succes dupa 8 luni de santier.
Elena Sava
Elena Sava2 ani în urmă
NU VA RECOMAND! Am comandat un dulap 220H*120L*60A pe hol. Au venit la masuratori s-au facut mai multe schite 3D(programul in care lucreaza nu are nicio legatura cu profesionalismul par niste poze in paint). Dupa o luna si ceva cand eram la serviciu ma suna sa mi spuna ca ei intr o ora sunt la mine pt montaj fara sa fiu anuntata inainte. Am plecat de la munca pt ei. Masuratorile au fost luate gresit, la montaj au constatat ca nu intra in spatiul alocat dupa toate schitele si masuratorile.
Fiind din vina lor, am mai așteptat inca 2 sapt pt a finaliza lucrarea. In jur de vreo 2 luni a durat sa monteze un dulap mic. Bine ca nu am comandat vreo mobila de bucătărie. Altfel in vreun an ar fi fost gata.
Apropo, bara de umerase poate cadea fara probleme, nu este prinsa in suruburi si manerele sunt foarte rigide, te poti rani daca nu esti atent.
Am atasat o poza ca sa vedeti ca in partea dreapta lipsește un soldat. In 2 sapt a venit cu el pe masuratorile potrivite.
Sina Cristian
Sina Cristian2 ani în urmă
Experienta cu ei a fost una foarte placuta, din momentul semnarii contractului si agrearea schitelor 3D, m-au tinut la curent cu statusul lucrarii, acesta a fost livrata la timp si impecabil. Recomand!
Ana Ana-Maria
Ana Ana-Maria2 ani în urmă
Mi-au recomandat niste prieteni si bine am facut ca am colaborat cu ei, mobila de bucatarie a iesit atat de bine, incat nu ma satur sa o privesc. Recomand cu incredere
Locații recomandate