/Bucuresti/Magazin de mobila

Arta Mobilei

Șoseaua Andronache, București, România

Arta Mobilei
Magazin de mobila
3.7
177 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F5G3+HX București, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Oana Mariuca Petrescu
Oana Mariuca Petrescu2 ani în urmă
De incirajare acord 4 stele. Cu toate ca nu se poate face un contract cu livrare peste 4-5 luni, deși sunt multe firme cu renume care fac (experienta proprie), totuși un proiect de principiu s a putut realiza nu de alta dar e bine sa știți pe ce suma jucați. Un punct este ca puteți face proiectul și adapta la firma aceasta cu sfătuirea angajaților care va fac proiectul final.
Un mare minus este mica reducere de maxim 5% la o suma foarte mare acordata de firma când alte firme (tot experienta personala - tandem, bischmobil kitchen și sigur sunt și altele) au oferit între 10-25% reducere și hidratare s-a simțit reducerea.
Sorin Dan
Sorin Dan2 ani în urmă
Am comandat la aceasta firma un pantofar de 90 cm inaltime si biblioteca de 78 cm inaltime. La comanda am specificat ca incaltamintea mea are in jur de 34 cm si daca este ok proiectul. A zis ca da. Termen de livrare 3-4 sapt. Pe bonul de comanda s-a trecut termen de livrare 15-20 noiembrie. In jurul datei de 20, primesc telefon de la ei si imi spun ca culoarea aleasa, bambus, nu se mai gaseste, cu toate ca eu le-am spus la incheierea comenzii ca am auzit ca nu mai exista. In fine, aleg alta culoare si mi se spune ca va fi livrata luni, cel tarziu marti. Marti am mers la ei si mi s-a spus ca abia a fost taiata si ca joi mi-o livreaza. Joi iar am fost la ei si mi s-a spus ca nu sunt baietii cu livrarea si ca vineri. Am specificat ca vineri sa vina dupa ora 1, cand sunt acasa. Au venit dimineata si au lasat mobila parintilor mei. Seara, cand am inceput sa sterg mobila, sertarele de la pantofar aveau un luft deasupra de 0,5 cm, iar dimensiunea era de 95 si nu 90 cum o comandasem. Bibiloteca avea polita din mijloc crapata si imi pusese un soclu in plus desi am spus ca vreau sa ascund csbluri si un intrerupator. Solutia pe moment a fost: intoarcem polita invers, cu crapatura in jos. Au luat mobila pt reparat. Luni, mi-au adus-o pe intuneric si printr-un baiat care la o frana pt un delimitator de viteza, am auzit corpurile s-au lovit una in cealalta. Iau mobila. Luftul de la sertare era acum sub sertar, usa de jos nu se inchidea, iar spatiul pt pantofi era destinat unor copii. Biblioteca avea o inchidere iesita in afara, iar polita de mijloc inlocuita, dar scoasa in afara. Am solicitat banii inapoi. A doua zi mi s-a spus ca biblioteca nu are nimic, e din demontabil, dar banuiesc ca trebuia sa-l strang eu, iar la usa pantofarului, dupa ce a inchis-o impingand de ea, mi s-a spus ca nu are nimic. Am deschis-o si a cazut din nou. Imi asum faptul ca eu am dat dimendiunile pantofarului, dar nu sunt tamplar si au avut numarul meu, puteau sa ma sune sa-mi spuna ca nu este in regula pt pantofi. Stau si aproape de ei…pretul a fost de 1200 lei. Sa nu mai spun ca am rugat ca sertarele sa fie realizate cu laterale din tabla cu sina sau din placaj subtire si mi-au spus ca nu au…dar placajul a fost folosit la suportul de pantofi, da separator.
Andra Pitis
Andra Pitis2 ani în urmă
Nu as mai face niciun cotet pentru gaini cu aceasta firma.
Nu raspund la telefon, nu respecta termenul de livrare, nu au venit cu toate piesele, nu suna sa spuna ca intarzie, nu sunt capabili sa faca o programare. Pot doar sa sune in ziua respectiva, ca ajung intr-o ora.
Calitatea este foarte proasta, palul este ciupit, cantul e de alta culoare fata de pal, mdf-ul este ciupit. Gresesc cotele mobilei.
Montajul este groaznic. Lucreaza murdar. Aduc mobila murdara si plina de lipici.
Deocamdata au venit de 2 ori sa monteze si mai vin si a 3-a oara ca nu au livrat tot primele 2 dati. Comanda din nov 2020.
Mihai Dinu
Mihai Dinu2 ani în urmă
Din pacate sau din fericire pt.urmatorii clienti, trb.sa dau f.mare dreptate clientilor/recenziilor deja existente. NU sunt orientati deloc catre client. Lipsiti de educatie si profesionalism. Plictisiti de prea multi clienti, f.scumpi, abordarea cl.e la pamant si nu isi doresc mai mult. La tel.nu rasp....dezastru in rap.cu ce ar trb.sa fie o companie in 2021. In concluzie NU recomand aceasta firma.
Dragos Dragan
Dragos Dragan2 ani în urmă
Lipsa totala de neprofesionalism si seriozitate. Comandata data in iunie 2020 si este octombrie 2020 aproape de final si au montat jumatate din mobilier. Plata a fost facuta cu o sapt inainte de termenul din contractul iar mobila scrie ca trebuia fi adusa dupa o luna. Veneau cu 4 corpuri si plecau cu 3 deorece la fata locului realizau ca dimensiunile sunt gresite. Promit ca vin intr o zi si de fapt vin dupa 2 sapt. Nu rasp la telefon si ignora orice apel sau mesaj. In cazul in care duceti lipsa de nervi si nesimtire din partea altor persoane arta mobilei este facuta pt aceste 2 caracteristici si multe altele pe care nu le am mentionat.
Ovidiu Bucataru
Ovidiu Bucataru2 ani în urmă
Foarte neseriosi si neprofesionisti, si aceste cuvinte sunt prea blande pentru a-i descrie pe oamenii de la aceasta firma. Intr-o societate matura, pusa la punct, aceasta firma ar fi imchisa de catre autoritati, atat de neserioasa este! Intarzie foarte mult, iti iau banii in avans si apoi tu, ca beneficiar, trebuie sa suni si sa insisti sa vina sa termine lucrarea, nu raspund la telefon, dau termene pe care nu le respecta niciodata s.a.m.d.
Elena Daniela
Elena Daniela2 ani în urmă
Nu recomand aceasta firma nimanui ! Sunt cei mai mari tepari!! Comanda data in februarie 2020 si nici acum ( iulie 2020) nu este gata, in conditiile in care au venit de enspe mii de ori , mereu cu cate o greseala. Ultima oara venisera cu niste componente care nu aveau nici o legatura cu mobila noastra ! Sunt aiuriti rau si lucreaza si mizerabil. Recomand sa va reorientati catre alte firme mai serioase si care isi dau interesul! Bineinteles ca nu mai raspund la telefoane odata ce s-au vazut cu banii in caruta! Rusine !!! Intentionam sa facem plangere la protectia consumatorului ! Nu acceptam asa bataie de joc !!!!
Bucur Andrei
Bucur Andrei2 ani în urmă
Ofer punctaj minim!
Pretul este mare, insa mi-l asum (cel care cere, cel care da... in fine).
Intarzierea este enorma pentru finalizarea lucrarii (comanda in august inceput - livrare in octombrie final, insa nu finalizat). De la livrare dau mesaje/sun ca sa obtin si restul din comanda (accesorii pentru care am platit).
Colaborarea este EXECRABILA!
Locații recomandate