/Brasov/Magazin de mobila

Mobexpert

Calea București 105A, Brașov 500299, România

Mobexpert
Magazin de mobila
4.3
713 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJMQ+76 Brașov, România
+40 268 308 600
mobexpert.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
David Maftei
David Maftei2 ani în urmă
Am comandat un coltar care trebuia sa ajunga de cateva zile , sun de o ora la ei pentru a cere informatii in legatura cu el si nu raspund.Servicii 0 .Ultima comanda la ei .
Gabriel Matei
Gabriel Matei2 ani în urmă
Am achizitionat si platit produsele online, relativ simplus si frumos. M-am prezentat la sediul din Brasov pentru a le ridica. Dupa 40 de minute de asteptat, angajatul care ‘se ocupa’ cu aducerea produselor din depozit, uitase de mine.
Madalina Popa
Madalina Popa2 ani în urmă
Nu va faceti sperante sa ajunga produsul la data mentionata, livrarea are loc cu cel putin 5 zile mai tarziu fara sa te anunte nimeni de intarziere.
Hannelore Farsch
Hannelore Farsch2 ani în urmă
Un magazin cu marfă de calitate, spațios și plăcut. Personalul foarte amabil, te ajută dacă ai nevoie.
T- Racer
T- Racer2 ani în urmă
Am primit cadou un set de cești de cafea de curând, dar fusese cumpărat in urma cu 3 luni. 3 din cele 6 cești aveau defect de fabricație și anume gauri in tortite. M-am dus cu bonul fiscal sa ii rog sa le înlocuiască, dar dintre cele 3, mi-au schimbat doar 2, sub motivul ca cea din fotografie pare a fi ciobita cu toate ca la fel erau și celelalte 2 pe care mi le-au înlocuit. Cucoana de pe raion, ca nu pot sa ii spun altcumva pentru ca așa s-a comportat, a făcut poze și le-a trimis “colegei” (adică șefei) care a aprobat schimbul a doar 2 cești. Mi se pare absurd ca o firma ca Mobexpert sa se preteze la așa ceva. Se vede clar ca toarta cestii in acel loc este goală pe dinăuntru, fiind clar un defect de fabricație. Nu avea cum sa fie ciobita pentru ca s-ar fi rupt, iar dacă s-ar fi ciobit, ciobitura nu ar fi o gaura. Pentru 20 lei cât costa o ceașca, nu voi mai cumpara nimic, niciodată de la Mobexpert.
Adrian guiman
Adrian guiman4 ani în urmă
. Am cumpărat 3 scaune bar
Comanda numărul 17848 din 08-12-2019
Un scaun a avut cepul de lemn rupt și găurită mușamaua sezutului Am luat legătura telefonic și prin email rezultat zero
Gabriel Dumitru
Gabriel Dumitru5 ani în urmă
Mobilier și accesorii frumoase . Au început sa mai scadă din prețurile mari care i-au “ consacrat”
Valic ore
Valic ore6 ani în urmă
Magazin de mobilier cu expozitie. In afara de mobilierul de interior, ofera si o gama larga de mobilier de gradina. Au si o gama foarte larga de obiecte necesare unei locuinte si aici ma refer la vesela pentru bucarii, accesorii pentru baie, ornamente pentru camere, corpuri de iluminat, etc. Ceea ce imi place la acest magazin, este faptul ca au produse de calitate si de bun gust. Merita sa fii clientul lor.
Locații recomandate